Suku ja perhe on paras...

"Heleää" heinäkuuta kaikille, vaikka avoimesta ikkunasta selkäni takaa kuuluukin tasainen sateen ropina. Ei ole ihan ensimmäisiä sateita tänä kesänä.. 

Välillä on toki paistanutkin. Saimme esimerkiksi viettää serkkutapaamistamme viikko sitten perjantaina aurinkoisessa säässä Oulunkylässä. Samoin pojan tytön rippijuhlassa sunnuntaina Kalasataman kattoterassilla aurinko paistoi siniseltä taivaalta. Ihan kuin tilattuna.
Molemmat juhlat olivat odotettuja ja onnistuneita. Ainoa asia, joka harmittaa on molemmissa otettujen kuvien vähäinen määrä ja nekin vähät on "hutaisten otettuja". Hävettää ihan...

Serkkutapaaminen pidettiin (äitini puolelta ainoan) serkkupoikani pojan kotona Oulunkylässä ja paikalla olleiden serkusten ikähaitari oli välillä 86-4 vuotta. 
Vastavaloon itselaukaisijalla otettu ryhmäkuva on harmillisen huono. Ensi vuonna panostetaan tähän paremmin.

Nyyttärisysteemi toimi - pitopöytä notkui toinen toistaan ihanampia herkkuja. Tähän ei tarvitse panostaa, kunhan pidetään sama taso :)

Sunnuntaina sain juhlia jo toisen lapsenlapseni ripille pääsyä. Nyt oli vuorossa keskimmäiseni vanhempi tytär, ihana, kaunis ja lahjakas "Matu".
Edellisenä yönä Espanjan lomalta superruskeana saapuneen serkkutytön vuoro on ensi keväänä.

Mikä sukujuhlissa on parasta? Kun kaikki läheiset ja rakkaat ovat samassa paikassa samaan aikaan.
Näin se on <3
Kommentit