Vie mennessäs, tuo tullessas...

Kahdessa kerroksessa asumisessa on haasteensa. Mitä ikinä satut tarvitsemaankaan, se on satavarmasti eri kerroksessa kuin sinä itse. 

Hankittiin pian asuntoon muuttamisen jälkeen rapulla pidettävä kori, jonka oli tarkoitus toimia ns kuljetuskorina "vie mennessäs jne", mutta kyllä siitä(kin) on tullut kaikenlaisen epämääräisen sälän säilytyspaikka. Semmoisen, joka on saatava samantien pois käsistä ja jolle ei ole mitään muuta paikkaa. Taidan heittää koko korin mäkeen...

Tykkään rappujen ulkonäöstä, ne ovat ilmavat ja selkeät ja entistäkin paremmat nyt valkomustina (askelmat olivat aikaisemmin puunväriset). Ne sopivat myös asunnon ilmeeseen ja tilaan; ovathan ne alkuperäiset, eli vuodelta 1958.

Kahdessa kerroksessa asumisesessa on hyvätkin puolensa. Yläkerrassa on oma rauha, eikä esim makuuhuoneen mahdollisesti petaamaton sänky häiritse, sitä kun ei näe.
Rappuja ylösalas juostessa saa myös mukavasti lisäaskeleita arkiliikuntaan :)

Taloyhtiössämme on paljon hyvin iäkkäitä ja täällä pitkään viihtyneitä asukkaita. Olisiko salaisuus juuri noissa portaissa, jospa ne pitävätkin nivelet notkeina ja mielen virkeänä...?

Me jatkamme siis ees-sun-taas juoksua :D

Reipasta keskiviikkoa! 

AnneKommentit

  1. Tuttu juttu pihasta...harava on aina alapihalla, jos sitä yläpihalla tarvitset...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!