Tikusta ja muustakin asiaa...

Tietoa onnistuneista löydöistä ja hankinnoista kannattaa ja pitää levittää edelleen. Netti ja kaupat ovat pullollaan erilaisia vaihtoehtoja etsii ihan mitä tahansa. Tarjontaa on liikaa ja se aiheuttaa sen, ettei ihmispolo enää tiedä mitä tahtoikaan ja  sen oman jutun löytyminen vaikeutuu entisestään. 

Keittiössämme on pari pientä, mutta mielestäni hyvin onnistunutta hankintaa.

Tämä ensimmäinen on vanha, se ostettiin 2007 ja se on niinkin arkipäiväinen juttu kuin veitsiteline
Ennen näiden hankitaa meillä oli veitsiteline, jossa oli muistaakseni paikka 4-5 veitselle. Veitsemme eivät siihen kuitenkaan oikein sopineet tai olivat muuten väärän kokoisia. Tässä telineessä ei veitsien lukumäärällä, mallilla tai koolla ole väliä. Kaikki mahtuvat pitkien tikkujen väliin, joilla voi hätätapauksessa myös tarkistaa vaikka kakun kypsyyden. Nerokasta eikös!?

Uusi kiva/hyvä hankinta putkiremontin yhteydessä uusittuun keittiöön olivat tasoon upotetut pistorasiat. Emme halunneet seinään kiinnitettyjä pistorasioita, joten piti katsella muita vaihtoehtoja.
 Toisin kuin muut opotettavat pistorasiat, nämä Savon uutuudet vievät tilaa alla olevasta kaapista tai laatikosta vain muutaman sentin eivätkä nouse tasosta ylös yhtään. Siistit kuin mitkä! Näitä hankittiin kaksi, toinen on työtason toisessa kulmassa.
Ja tietysti aina kun vain mahdollista, otan tilaisuuden ja hehkutan ihanaa pientä viinikaappiani! :D
Harvassa "peruskeittiössä" on tilaa isolle viinikaapille ja kaappien välien hukkatiloja täytetään joko avolokerikoilla tai peitelevyillä. Onneksi huomasin tämän mahdollisuuden keittiötä suunniteltaessa, kun tuli puhetta tämän ns hukkatilan käytöstä. 
Pienihän se on, vain 7 pulloa mahtuu ja nytkin näyttää olevan vajaa :)
Olen kuitenkin älyttömän iloinen tästä(kin) hankinnasta.

Erinomaisen ihanaa viikonloppua! 

AnneKommentit