Keltaista keittiössä


Torstain tervehdys!


Olin heittämässä pois viime viikolla ostettuja, jo vähän kulahtaneita keltaisia tulppaaneita, mutta en raaskinutkaan kun ne näyttivät niin kivoilta keittiön tasolla sitruunoiden rinnalla.

 Olihan niistä tietysti otettava pari kuvaa :)Vaatehuone on muuten nyt ihan super- ja ubersiisti! Tein kyllä töitäkin sen eteen usean tunnin ajan. Yksi Ikeakassillinen vaatteita lensi suoraan roskiin ja toinen kukkuroillaan oleva odottaa Kierrätyskeskukseen/Uffille vientiä. Sama harvennus täytyy vielä tehdä kellarissa oleville vaatelaatikoille... Keräilen sitä varten pikkuhiljaa voimia.

Tänään menemme puolison kanssa Ryhmikseen katsomaan Mielipuolen päiväkirjaa. Se kertoo "tavallisen Putkosen" unelmasta paremmasta elämästä ja menestyksestä. 
Saas nähdä miten Putkosen käy :D 

Palailen huomenna asiaan, voikaa hyvin! 

Anne
Kommentit

  1. Älä vaan heitä tuossa vaiheessa tulppaaneja pois! Ne saavat pari päivää jatkoaikaa, kun leikkaat niin lyhyeksi, että on vain pelkkää vartta eli lehdet roskiin. Jos lehdet ovat kovin ylhäällä,riivi ne irti.

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä Minna. Yleensä en ihan noin hyväkuntoisia heitä pois, mutta kun rupesivat roskaamaan, niin hermostutti. Siellä ne edelleen keittiön tasolla tököttävät :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!