Parempi myöhään, kuin ei milloinkaan.
Tässä vihdoin Gourmet clubin itsenäisyyspäivän menu.
Clubin toimintafilosofiahan on, että nuoriso tekee ja vanhemmat nauttivat.
Eikö kuulosta hyvältä työnjaolta? :)
Eikö kuulosta hyvältä työnjaolta? :)
Tällä kertaa kokki-sommelier-kaverukset olivat suunnitelleet itsenäisyyspäivän kunniaksi ateriakokonaisuuden, jossa oli makuja läheltä ja kaukaa.
Oli oikein mukavaa ja rentouttavaa katsella heidän työskentelyään lasillinen kuplivaa kiriä kädessä....
Pöytäkin oli katettu valmiiksi
Ensimmäinen alkuruoka oli "Hodari Skagen" siianmätisinapilla
toinen alkuruoka hummerikeittio ja vaniljamascarpone
Oivallisesti valittu valkoviini sopi täydellisesti molempien kanssa
Pääruoka oli saanut nimen "Karjala takaisin"
eli prässättyä karjalanpaistia lehtikaalipedillä, lisäkkeinä perunamurskaa, appelsiiniporkkanoita ja mustaherukkakastiketta
Tässäkin viinivalinta osui nappiin!
Ja jälkiruoka sitten...
"Mustikkamaito" - lämmintä mozzarellaa, mustikkasorbettia ja portterikinuskia...
Ja kuten clubin traditioihin kuuluu, emäntä oli tehnyt kakun kahvin kanssa
(ettei vaan kenellekään jää nälkä!)
Täydellinen ateria! Ihania makuja ja taas kerran yllättäviä ja upeita yhdistelmiä!
Päivä olisi ollut täydellinen, jos talon isäntä ei olisi joutunut paria päivää aikaisemmin sairaalaan eikä näin ollen päässyt nauttimaan ateriasta kanssamme. Oma puolisoni ei myöskään ollut paikalla, hän oli keikkareissulla Savossa..
Molemmat saivat kuitenkin maistiaisia ja lupauksen uudesta kokoontumisesta tulevana keväänä.
Tämä olikin muuten tosi hyvin valittu tilanne katsoa kuvia ja kirjoittaa tästä ateriasta..
Kehokuurin ensimmäinen viikko menossa ja ruokailut hyvin rajoitettua. :(
Kuuri tekee kuitenkin niin hyvää keholle ja vireystasolle, että kestän tämän. Varsinkin kun tiedän, että clubi kokoontuu jälleen ja uudet makunautinnot ovat taattuja!
Ja jos joku haluaa kuolata lisää, kannattaa katsoa clubin vappulounas täältä
Herrrrkullista perjantai-iltaa!
Anne
Kommentit
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!