Vain vähän kesäkukkia...

Tänä  vuonna meillä ei saa/kannata satsata pihakukkiin. Siinä ei olisi mitään järkeä, koska
noin kuukauden kuluttua kodin pitää olla paketoitu ja tyhjennetty ja meidän pois remonttimiesten jaloista.  Takapihan terassi pitää purkaa ja kaikki tavarat roudata pois. Niin ja tietysti pieni pihavarastokin puretaan. Eli täydellinen kaaos tiedossa.

Muutama kesäkukka oli kaikesta huolimatta, tai ehkä juuri siksi, pakko hommata.

Piipahdin lauantaina lähelle avatussa Puutarhanikkarit-liikkeessä. 
Pikkasen harmitti tämä tilanteemme, koska puoti oli täynnä toinen toistaan ihanampia kasveja ja kukkia ja syrjäkorvalla kuunnellessani henkilökunta tuntui myös olevan asiantuntevaa ja antavan hyviä neuvoja ja vinkkejä hankintoja tekeville multasormille. 
Minä niitä neuvoja kaipaisin! Multasormeni on lievästi sanottuna sur-ke-a.
Ehkä ensi vuonna sitten...

Mukaan lähti orvokkeja

 Kirjavaa apilaa...


Markettoja..


ja pari erilaista Laventelia..


Näillä on nyt pärjättävä. Ja totta kai otan ne mukaani Tuusulaan :) 

Huomenillalla on urakoitsijan info putkiremontista. Siellä saamme lopulliset tiedot aikatauluista ja muista yksityiskohdista. Tuskanhiki alkaa nousta, kun ajattelen mitä kaikkea pitää ehtiä tehdä ennen juhannusta.

Eikun siis nukkumaan ja keräämään voimia. Lauantaisen tosi kivan illan jälkeen on vielä vähän univajetta. Pitäisi varmaan ruveta tapaamaan ystäviä hieman useammin, ettei mene aina koko yötä kuulumisia vaihtaessa :D

Kauniita unia ja toivottavasti nämä ihanat kuumat kesäpäivät jatkuvat pitkään!


AnneKommentit

 1. Hauska tuo apila! Sanoivatko, tarvitseeko se säännöllistä kastelua? Tykkäisin tuosta maalle, mutta kun olemme paikalla vain viikonloppuisin, kesäkukkien pitää kestää viiden päivän mittaista kuivuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin hellepäivänä apilan tarvitsevan vettä. Oli ihan nuupallaan, mutta onneksi virkosi kun sai juotavaa. Ei taida tosiaa olla yksin jätettävää tyyppiä :)

   Poista
 2. Voi harmi!! Ovat todella kauniita.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!