"Jos ei kokeile, ei tiedä"...


Kokeilin pari viikkoa sitten työhuoneeseen toista mattoa (klik). Katselin sitä muutamia päiviä ja tässä tulos. Mustavalkoinen raitamatto ei ehtinytkään rullalle sängyn alle, vaan on taas lattialla :)
Olihan se toinenkin "ihan kiva", mutta kyllä tämä on tässä huoneessa parempi.

Maton kanssa kuvassa ollut rahikin on jo lähtenyt eteenpäin, se sopii paremmin siskon sohvan eteen.

Toinenkin juttu tuli vauhdissa vaihdettua. Hulluilta päiviltä ostamassani Moschinon laukussa (klik) oli ihan järkyttävän tiukka lukko! Sitä sai repiä oikein tosissaan ja kaksin käsin auki.

Ketjulaukku oli hakusessa ja kävin eilen vaihtamassa sen tähän:Coccinelle ei sano minulle mitään, mutta pääasia onkin, että laukku miellyttää. Tosin pojan tytär ehti ihailla Moschinoa ja kertoi sen olevan "hieno merkki". Mitähän tyttö tykkää, kun kuulee, että mummi on mennyt palauttaamaan semmoisen laukun :)

Tämä on ollut oikein tehopäivä. 

Koko huusholli oli siivottu kello 10 mennessä (!) sen jälkeen oli vuorossa auton imurointi ja putsaus. Siellä oli varmasti rekkakuormallinen hiekkaa, pölystä puhumattakaan. Nyt lähden piipahtamaan kaupoissa, etten ole siellä pahimpaan ruuhka-aikaan tekemässä pääsiäishankintoja.

Huomenna lähdetään pienelle lomaselle, joten pitää vähän miettiä mitä tarvitaan mukaan.

Palaan niihin tunnelmiin myöhemmin. 

AnneKommentit

 1. Upee laukku!
  Kyllä toi matto sopii paremmin tonne huoneeseen, ainakin mun mielestä.
  Nauttikaa vapaa päivistä ja Hyvää Pääsiäistä!
  Sinne luvataan lämmintä ja meille kylmää....bärk!
  Bisous
  Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä uusi laukku on enemmän "mun näköinen" kun ensin ostettu... Ihanaa pääsiäistä teillekin ja paljon terveisiä kaikille. Kyllä se lämpö palaa pian <3

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!