Lyhyt viikkoJohan meni tämäkin viikko vauhdilla! Nyt on jo torstai-ilta. Herää kysymys mitä olen 
viikon aikana tehnyt.....?

Tiistaina ehdittiin sentään puolison kanssa katsomaan Kaupungin teatterin "Järki ja tunteet" näytelmää. Mitenköhän tämän nyt muotoilisi.... No, suoraan sanottuna - ei sytyttänyt, ei yhtään.
Se oli jotenkin ylinäyteltyä ja hengetöntä kädet heiluen lavan ympäri juoksentelua. 

Harmillista, mutta kaikesta ei voi, eikä tarvitse tykätä, eihän?On ihanaa, kun kotona on tuoreita kukkia ja neilikat ovat uskomattoman kestäviä. Ostin kuvissa olevia muutaman nipun pian kolme viikkoa sitten ja vein osan vaaleanpunaisesta tykkäävälle kaverille tuliaisiksi. Joitakin nuupahtaneita oksia olen heittänyt pois, mutta osa on edelleen ihan kuosissa. 

Näitä täytyy hankkia lisää!


Hauskan pienen purkin olen tilannut joskus Artilleriet verkkokaupasta. Sinne on hyvä piilottaa arvokorut ja -kellot... :D

Nyt pitäisi keksiä jotain hyvää, kevyttä iltapalaa huomiseksi. Mitähän tekisi, onko hyviä ideoita?
Koska huomenna on, kuten olen sata kertaa todennut, viikon paras päivä - eli  perjantai! <3

Aamulla velvollisuuksiin kiirehtiessä kannattaa pysähtyä hetkeksi ja kuunnella lintujen mieletöntä kevätkonserttia. Se on nimittäin nyt alkanut!

Anne

Kommentit

  1. Teehän borssikeittoa....On kyllä hyväää. Tietty, jos tykkää kaalista... Mä tein sitä pari viikkoa sitten iiiison kattilallisen ja pakastinkin osan eväsrasioihin töihin. Ja oli niinkin hyvää. Kiinankaalista saa kuulemma myöskin tehtyä, kaveri juuri teki niin. On tietty sitten nopeampaa.. Mä itse tein valkokaalista....
    Mäkin ostin juuri pienehköjä valkoisia hortensioita, valkoisia tulppaaneita (kerros) ja pari miniminivaaleanpunaista ruusua ruukussa siis.... Kukat on niin ihania! Ja onneksi saatiin se tapaaminen järkkääntymään!!!! Hyvää vkl!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!