Celebration Day!Tarkalleen vuosi sitten aloitin tämän blogini kirjoittamisen. 

Vuoden aikana olen päivittänyt blogia tarinoillani 195 kertaa. Tarinat ovat painottuneet syömiseen, jatkuvaan tavaroiden paikasta toiseen siirtelemiseen ja maisemien kuvaamiseen.Eli ei mitään suuria ajatuksia tai oivalluksia eikä  kannanottoja.

Suurin osa jutuista on ollut tästä omasta kodista ja sen ympäriltä ja satunnaisilta pikku lomiltamme.


Alunperin aloitin tämän, koska tykkään kirjoittaa, kuvata - ja - sisustaa. Ja on kiva jakaa tätä loputonta touhua toisten kanssa. Puoliso taitaa olla jo hiukan turtunut :)

En ole ottanut stressiä päivittämisestä ja olen kirjoittanut kun siltä on tuntunut, joskus useamman kerran viikossa, joskus harvemmin. 
Tämä on kiva harrastus eikä velvollisuus. Kuin päiväkirja, jota on kiva selata ja palata ajassa taaksepäin.

Aion myös jatkaa samalla tavalla. Ehkä tässäkin hommassa pitäisi kuitenkin uudistua ja kehittyä. Muuten kypsyy ja kyllästyy sekä kirjoittaja sekä vähät lukijatkin... 

Olen miettinyt mitä voisin muuttaa tai lisätä, mutta en ole vielä keksinyt. Ehkä se jonain päivänä kirkastuu, tai olisiko teillä minulle ideoita? 

Kiitos teille, jotka olette lukeneet juttujani ja jättäneet kommenttinne. Ne ilahduttavat joka kerta! <3

Hyvää ötyä!

Anne

Kommentit

 1. Kiva kun jaksat kertoa ja jakaa asioita meille "lukijoille" - avaan blogin aina ajatuksella "onko jotain uutta? yes, on"! Ja valokuvas niin kotoa kuin ulkoa on todella hienoja. Kutsuisin tätä "pieni piristys ruiske" blogiksi, sitä innostuu itsekin tekemään kotona "parannuksia".
  Kiitos! "serkkulikka"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle serkkulikka! Olet varmasti blogini uskollisin lukija ja kommentoija. Ja todella kiva kuulla, jos nämä jutut antavat inspiraatiota ja piristävät. Minäkin saan siitä taas lisäintoa jatkaa :) Toivottavasti pian nähdäänkin!!

   Poista
  2. joo, tullaan sunnuntaina 30 maaliskuuta Espoossa käymään (risteily) joten jos luoja suo ja fiskaalit sallii eli jos kerkeette käymään niin nähdään!

   Poista
  3. Hei, hyvä tietää! Pyritään siihen, että nähdään silloin!

   Poista
 2. Jatka näin vaan tätä kirjoittelua, tämä on ihan kivaa luettavaa. Joka päivä kurkistan että mitä Annelle kuuluu ja mitä kivaa olet hommannut. Näteistä kuvista mulle tulee tunne niinkuin olisin minäkin vähän sielläpäin.
  ( sniff, sniff....oiskohan jonkinlaista koti-ikävää?)
  Bisous
  Maija

  VastaaPoista
 3. Onnea ekasta vuodesta! Musta on tosi kiva lukea näitä juttujasi ja hauskinta on, että kun niitä luen, kuuluu ne päässäni sun äänellä :) Tavallaanhan sitä on niinkus tekemissä ihan livenä, vaikka nähdäänkin toooosi harvoin :)
  Joo ja ihania ruokajuttuja vielä vain lisää ! Mä olen nykyisin niin laiska laittaa mitään ihmeellistä, että musta on hauska katsella näitä teidän gourmee -jutskia.... Jos vaikka innostuisi itsekin joskus vähän uusiutumaan....
  Toukokuuta odotellessa :) T. Suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm... Suvi, pitäisköhän sun käydä tarkistuttamassa "pääsi". Tuo kuulostaa aika pahalta :) Ruokajuttuja tulee ihan varmasti. Tällä hetkellä ateriat ovat rantakauteen valmistautumisen johdosta suht niukkoja, mutta eiköhän niistäkin saa jotain sepustusta aikaiseksi. Toukokuun on ihan ovella!

   Poista
 4. Joo Anne, pään tarkastus voi olla kyllä tarpeen ;) !

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!