Lomapäivän kunniaksiSiinä se - tämän lomapäivän menu

Olemme muutamia kertoja saaneet nauttia erittäin hyvää ylikypsää vasikanposkea nyt jo "edesmenneessä" ravintola Elviirassa (jota on kyllä ihan oikeasti ikävä) eikä sen veroista ole muualla saanut. 

Tänään valmistamamme possunniska ei tietysti ollut lähelläkään Elviiran vasikanposkea, mutta ei tämäkään huonoa ollut. Päinvastoin, se oli oikein hyvää!

Heitin kasslerpaistin paistopussiin ja uunivuokaan, jossa oli vähän vettä pohjalla. Asteita uunissa n 100 ja siellä se sai muhia reilu 6 tuntia.

Sen jälkeen paisti vain revittiin haarukan ja veitsen avulla ja maustettiin suolalla ja pippurilla.Lisäkkeenä oli Lidlin broccoliperunakakku ja avokado-kurkku-salaattimix..


Mmmmmm... Ihan hiivatin hyvää! :)

Tämä vapaapäivä meni taas kerran liian nopeasti. Aamutouhujen jälkeen kävin postissa, pesulassa ja Plantagenissa. Sieltä lähti mukaan uusi oliivipuu, anopinkieli ja kirsikanoksia. 

Teimme puolison kanssa myös reippaan ja aika pitkän sauvakävelylenkin. Hankin juuri uudet sauvat, joissa on 6 kilon vastus ja johan tuntui! Varsinkin, kun en ole vähään aikaan ollut sauvakävelemässä tunsin kuinka allit saivat kyytiä :)

Huomenna mennään taas!

Nyt täytyy vielä hetki seurata eduskunnan täysistuntoa ja kuunnella meidän viisaiden lainsäätäjiemme keskustelua tasa-arvoisesta avioliittolaista...  

Palaan pian! 

Anne

Kommentit