Niin se mieli muuttuu...
Enpä olisi uskonut koskaan tunnustavani tätä, mutta talvella on ihan kiva lenkkeillä kun on
tarpeeksi vaatetta päällä.
Joo joo tiedetään, tiedetään. Moni on tätä minulle hokenut ja yrittänyt todistaa ja minä olen vängännyt sinnikkäästi vastaan.

Nyt olen kuitenkin "joutunut" ulkoilemaan tavallista enemmän Typyn kanssa, kun appiukko ei oikein vieläkään kulje ilman keppiä kaatumisensa jälkeen. Olen mennyt suoraan töistä hakemaan koiran lenkille  ja vaikka mennessä on ottanut päähän ja väsyttänyt, on tunnin reippaan lenkin jälkeen kumman energinen olo.

Ainoa ongelma on Typy-neiti itse, joka on varsinainen pahviaivo. Se ei meinaa millään tajuta kuka määrää tahdin ja suunnan. Se on selvästi tottunut isäntänsä kanssa vähän toisenlaiseen menoon ja komentoon.. 

Viime viikolla sain lenkeillä ihailla upeaa tähtitaivasta ja viikonloppuna "talven taidetta", kuten ystäväni osuvasti totesi. Onneksi kamera oli mukana, niin sain taltioitua sitä muutaman kuvan verran.

Tämä oli erään ihanan vanhan omakotitalon portissa. Superhieno varmasti ympäri vuoden


Tämä vanha kaivonpumppu on pojan pihalla. Kaunis ja käytännöllinen, siitä saa kesällä näppärästi kasteluvedet kukille.


Niin se mieli tosiaan saattaa muuttua kun talvenvihaaja nauttii talvisesta luonnosta muutenkin kuin ikkunan takaa. En tosin vieläkään kutsu itseäni talvi-ihmiseksi, mutta ollaan me nyt ehkä vähän paremmissa väleissä kuin aikaisemmin :D

Pirtsakkaa viikon jatkoa!
Anne


Kommentit

 1. MOikka! Ihania kuvia! Olen myös vähän kateellinen, että sulla on lappalainen lenkkikaverina.... Meillä tulee Tinkan lopettamisesta yksi vuosi ystävänpäivänä... :( -Terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä ei kuule auta muu kuin ottaa uusi koira. Mutta ehkä joku muu kuin lappalainen...ne on niin kovia haukkumaan :)

   Poista
 2. Mitä tämä on! Eikö kukaan enää inhoa kanssani talvea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisi olla joku mielenhäiriö. Nyt taas ihan raivonpartaalle tuon lumen määrästä. Ei siis huolta :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!