Jouluun valmistautumisesta


Olen luonteeltani enemmänkin viime minuuttien stressaaja ja touhottoja kuin hyvissä ajoin suunnittelija ja valmistautuja.  Tämä pätee kaikkeen, myös jouluun.

Tänä vuonna taidan yllättää jopa itseni! Yleensä juoksen joulun alusviikon pää hiessä kaupoissa hakemassa lahjoja ja nyt minulla on jo muutama lahja hankittuna ja lähes kaikki valmiiksi funtsittu.  Lisäksi äitini viettää joulua sisareni luona, appiukko lähtee Typyn kanssa pohjoiseen ja me vietämme aaton vanhimman poikani luona. Näin ollen päätimme puolison kanssa viettää kaikinpuolin mahdollisimman stressittömän joulun. 


Kuusi on ollut meille aina "iso juttu", meillä on aivan hirveän paljon kuusenkoristeita ja koristeluun on laitettu aikaa ja ajatusta. Siitä huolimatta  päätettiin, ettei tänä vuonna laiteta isoa kuusta ollenkaan. 
Siksi koristelin jo nyt pikkukuusen, joka saa tönöttää paikallaan rappusten alla uuteen vuoteen asti. Se on näkyvillä, mutta ei vie tilaa. Se on myös tekokuusi eikä siis varise.  


Yritin ahtaa pieneen kuusiparkaan mahdollisimman paljon koristeita, mutta hennot oksat eivät jaksa kantaa enempää.  Hmmmm...tulikohan silti liikaa? :)

Ja tänään ovat palaneet tietysti ensimmäisen adventin kynttilät.Oskari-myrsky riepottelee pihapuita oikein kunnolla ja paukuttaa kattopeltejä. Toivottavasti pellit eivät lähde lentoon ja puut pysyvät pystyssä.

Siitä huolimatta mukavaa sunnuntai-iltaa ja hyvää joulukuun alkua!

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!