Uusi keittiöapulainen

Olemme jo pitkään nauttineet, varsinkin arkiaamuisin  "rahka-marja-mysli-siemen-yms-smootheja". Se on ollut nopea ja helppo valmistaa ja hyvä energiapommi päivän alkuun. Viime viikolla reilu 10 vuotta palvellut tehosekoittimemme simahti. Se ei jaksanut enää pyöritellä aamupalaamme. 

Tästä syystä lähdimme eilen ostamaan uutta. Smootheja tehdessämme olimme huomanneet muutamia pikkujuttuja, jotka tekevät joka-aamuisesta touhusta miellyttävän. Laitteen pitää mm olla helppo puhdistaa ja asentaa ja sekoittimen tehon tulee olla riittävä. Vanha koneemme ei ollut tehokkaimmasta päästä ja joskus joutui hämmentämään ja heiluttelemaan ainesosia, jotta kone jaksoi ne sekoittaa. Eikä tietysti pelkkä teho ja käytännöllisyys riitä, laitteen täytyy myös näyttää hyvältä. Onhan se työpöydällä esillä koko ajan.

Käytiin siis tsekkailemassa valikoimia... vaikka minkälaista, väristä, kokoista ja hintaista oli tarjolla.
Loppujen lopuksi toimme kotiin valkoisen keittiöapulaisen eli KitchenAidin. Se ei ollut halvin, mutta myyjä sai meidät niin vakuuttuneeksi sen kestävyydestä ja ominaisuuksista, että päätettiin satsata.
Toivottavasti ei tarvitse katua.


Tuo pieni mustakantinen on "kulinaarinen tehosekoitinastia"... :)


Pakkohan sitä oli heti kokeilla. Pesto valmistui hetkessä... ja voi veljet se oli hyvää suppispastan kanssa!

Eikä ollut mitään vikaa tämän aamun mustikka-ananas-smoothissakaanNyt joutuin taas keittiöön. Keskimmäinen poikaseni tulee syömään. Poronkäristys muhii liedellä, eikä puutu muuta kuin muusi ja pöydän kattaminen. 

Nautinnollista sunnuntai-iltaa!

Kommentit

 1. Voi, mitä ihanaa RUOKAA!!!!!!
  Tulin nimittäin eilen Nizzasta viikon paastosta , eikä vieläkään saa syödä kuin vihanneksia ja hedelmiä.
  5 kiloa meni ( kohta kai takasin! ) mutta oli se rankkaa kun patikoitiin kanssa joka päivä.
  Ens viikolla saa herkutella! Vai kannattaako?
  Terkkuja!
  Bisous
  Maija ch

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä oli varmasti tosi kiva ja reipas reissu. Pitäisi joskus päästä kokemaan jotain samanlaista. Mutta kyllä herkutella pitää myös saada; ilman sitä elämä olisi tosi tylsää. Kauniita syyspäiviä teille kaikille!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!