Ihana syyskuu!

Kaunis ja aurinkoinen viikonloppu mennä vilahti taas nopeasti. Perjantainen teatteriesitys oli hyvä. Varsinkin Riitta Havukainen Armina loisti ja tempasi mukaan hurjaan vauhtiinsa. Kannatti ehdottomasti käydä katsomassa.

Perjantaina totesin, ettei kukaan tulee käymään, emmekä me mene minnekään. Onneksi nuorin poikani "sekoitti" suunnitelmat ja saatiin taas hyvät syömingit aikaiseksi, kuten yleensäkin hänen kanssaan :)

Alkuun sardiinibruschettat itsetehdyllä oliivi-persilja-valkosipuli-tahnalla... Ei ehkä näytä kauniilta, mutta se maku - mums mums!





Pääruokana karitsanpaahtopaisti ja erilaisista tomaateista koottu ja rucola caschew-pähkinäsalaatit.




Kyllä oli hyvää! Ja mikä ihaninta, oli niin lämmin, että istuimme koko illan ulkona terassilla lyhtyjen valossa.

Perjantaina olivat tulleet ensimmäiset paketit Perfect Homen syksyn uutuustuotteista. En pitänyt keväällä monia kutsuja, mutta  tälle syksylle olen sopinut jo useammat ja vielä on joitakin vapaita viikonloppuja kutsuja varten. 

Tässä muutamia uutuuksia:

 



 








 














Tuo iso "kyylari" on tosi upea, tykkään myös köyhän-miehen-hopeisista jutuista. Teen illalla vielä tilauksen parista uutuustuotteesta, jotka toivon saavani ensi lauantain kutsuille mukaan.

Tänään täytyy yrittää pysyä hereillä ja katsoa Sillan viimeinen osa. Se on ollut tosi hyvä ja välillä minulle vähän liiankin jännä. Mikähän siinä muuten on, että ruotsalaiset ja tanskalaiset osaavat dekkarien teon niin hyvin?

Jumppakausi on vihdoin taas alkanut, kahvakuula ja vatsapakara jo kokeiltu, huomenna on vuorossa minulle uusi juttu piloxing.... saapa nähdä selviääkö siitä hengissä  :)

Aurinkoista viikkoa!

Kommentit