Rapu-rapu-rallaa

Perjantaina hurmaava villa Fenix sai vieraikseen kymmenen hyvää seuraa ja ruokaa arvostavaa iloista naista. Ilta oli 3H:n ja talo täyttyi puheesta, naurusta ja naisenergiasta. Muutama juomalaulukin 'kajahti' vienosti tummenevaan Hangon yöhön...Vaikka lauantaiaamuna väsytti melkoisesti, emäntämme loihtiman mahtavan ja pitkään nautiskellun aamiaisen voimalla jaksoimme lähteä kävelylle katsomaan Hangon turisteista tyhjenevää kaupunkia ja rantaa. Eikä kierrety museoita tälläkään reissulla. Hangon maisemia laitan näytille huomenna.
Ai mikäkö on 3H? No, sehän on tietysti:

"Vapaasti muotoutuva, elämän aalloilla rentona kelluva porukka, jonka pienet irtiotot silloin tällöin luovat iloa ja hyvää oloa, hupia ja hyötyä itselle ja 
ympäristöön."Emännän puhaltamat saippuakuplat kuvaavat hyvin illan tunnelmaa... Kiitos kaikille mukana olleille ystäville, tavataan taas pian!

Kommentit

 1. Mitä kaikkea ihanaa te teette.....hyvät naiset!
  Mutta oli mullakin loistava päivä! Meitä oli 12 (neljä miestä mukana).
  Kiipeiltiin hikisenä karmeeta vuoristoa ja toista kamalaa alas 4 tuntia. Välillä pysähdyttiin syömään ja juomaan ihanissa maalaisravintoloissa. Koko päivä siinä meni mutta kivaa oli ja mahtavat maisemat!
  Bisous
  Maija ch

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!