Ja se syy oli....Tässä matkamme syy Typy, eli Duvvakan Arvebalva. Typy on 6. tammikuuta Torniossa syntynyt lapinkoira. Apelleni rakas ja tärkeä Piitukoira ("lapinkulta") kuoli tammikuun lopussa ja suru on ollut suuri. Kun toukokuussa tehdystä lonkkaleikkauksesta toipuminen on sujunut hyvin, oli Typy tänään 85-vuotta täyttävän Einon paras syntymäpäivälahja. 

Huomenna aamulla lähdemme ajamaan kotia kohti, jossa Typy ja isäntä alkavat pikkuhiljaa tutustua toisiinsa. Typy vaikuttaa todella kivalta, rauhalliselta koiralta ja on söpö kuin mikä!

 

Kommentit

 1. Ihana Typykkä........Sirppuliisa lähettää puskut ja miukumiset! Onnea "uudelle isukille" - toivottavasti kaikki menee hyvin!
  Tarja, Heikki ja Sirppis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti juu, Typy on ihan mahdoton hösöttäjä eikä Eino ole maailman nopein, joten vauhtia ja vaarallisia tilanteita on luvassa. Tänään käydään hakemassa jotain vetämisen-esto-välinettä Mustista ja Mirristä. :)

   Poista
 2. Voi mikä lutunen hauveli !
  Siitä tulee varmasti olemaan iloa teillekin!
  Turvallista kotimatkaa!
  Bisous
  Maija ch

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi lutunen, mutta myös pentu ja mahdoton hösö. Eino on ihan hesteessä sen kanssa. Meidän täytyy varmaan ruveta käyttämään sitä säännöllisesti lenkillä ja väsyttää se niin ettei jaksa touhuta.

   Poista
 3. Oletkin varmaan jo kuullut tytöiltä, että olemme pentujonossa. Tarkoitus olisi, että meillä olisi keväällä huskyvauva. Ihana tämä Einon uusi koiratyttö.

  VastaaPoista
 4. En ole kuullut, ei minulle ole kerrottu mitään. Huskyt on myös ihania, kuten melkein kaikki koirat ja kissat :)Olette jo varmaan perillä ja seikkailu alkaakoon! Suukkosii <3

  VastaaPoista
 5. Moikka. Olisiko sinulla s-postia, jonne voisi laittaa viestiä? Typystä olisin vähän kysellyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Kyllä on: annemaria.putkonen(at)gmail.com Sinne vaan viestiä :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!