Kukkien kastelu osa 2

Puolison viritellessä grilliä ja valmistellessa päivällistä, ehdin laittaa muutamia kuvia Sörkasta, jossa hetki sitten pyörähdimme jälleen pyörillä kukkia kastelemassa. Onpa muuten sopivan pituinen lenkki. Hieman kiertoteitä kun ajaa, matkaa edestakaisin tulee n 15 km. Oikein passeli pyrähdys työpäivän jälkeen helteisenä iltana.

Sörkan isäntäväki osti asunnon n kaksi vuotta sitten. Se myytiin 2h+k+alkovi asuntona, neliöitä on muistaakseni n 45. Keittiön ja huoneen välinen seinä sai lähteä ja eteisen ja keittiön välisestä pienestä käytävän pätkästä tehtiin siivouskaappi. Alkovi sai maitolasiset liukuovet ja keittiö uusittiin kokonaan. Nyt asunto on avara ja valoisa viihtyisä "city-koti", jossa kestitään usein ystäviä hyvillä aterioilla ja niihin sopivilla juomilla. 

Suuri osa kodin huonekaluista on omia vanhoja tai molempien vanhemmilta "perittyjä". Joitakin uusia hankintoja tehtiin tähän kotiin, kuten Ikean Kivik-sohva ja ruokapöydän valkoiset Nap-tuolit sekä viimeisin ostos ruskea nahkainen Revir-tuoli. Neljä aamuherätystä ja sitten se alkaa..... Iihaaanaa! :D 

Kommentit