Garden Glory -tyyliä kukkien kasteluun

 Kun piha on pieni, ei sinne haluaisi virittää mitään sellaista mikä ei miellytä silmää. Kukkia on kasteltava säännöllisesti ja rautakaupan vihreät letkut ovat ihan kamalia.  Olen piilotellut sitä pienessä pihavarastossa ja tuskaillut, kun se vie niin paljon tilaa. Nyt ei enää tarvitse: meidän uuden puutarhaletkun voi laittaa ihan näytille!

Olen ihaillut sisustusliike Halin Facebook-sivuja koko kevään ja bongasin kyseisen letkunkin jo ajat sitten. En kuitenkaan ole koskaan päässyt käymään paikanpäällä, kun liike on niin toisella laidalla pääkaupunkiseutua. Viime viikolla Hali ilmoitti myyvänsä loput puutarhaletkut puoleen hintaan. Päätin "ostaa sian säkissä" ja muutaman viestin, puhelun ja maksun jälkeen paketti lähti minulle. Eilen illalla viritettiin teline paikoilleen. Tänään ehkä testataan käytännössä. Valkoisen olisin vielä mieluummin ottanut, mutta ne olivat loppu. Mutta ei mustassakaan mitään vikaa ole.

Koko paketti oli viimeisen päälle mietitty ja hieno, vai mitä mieltä olette kauniista valkoisista laatikoista, joihin tarvikkeet oli pakattu? Siis tyylillä, vaikka multaa kynsien alla! :D


Nyt vauhdilla töihin. Huomenna iltapäivällä alkaakin sitten loma..... Aurinkoista torstaita joka suuntaan!

Kommentit

 1. Tosi hieno letku!
  Ihanaa kesälomaa teille! Nauttikaa kunnolla!
  Mekin lähdössä mökille kun sää on ihana.
  Bisous
  Maija ch

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maija! Kyllä nautitaan ja joka hetkestä. Kauniita kesäpäiviä teille sinne myös!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!