Takki tyhjä...

Pekkaspäivän jälkeen olen taas touhunnut siihen tahtiin, että nyt on takki ihan tyhjä! Tuskin ketään enää kiinnostaa kuulla mitä kaikkea olen viikonlopun aikana tehnyt... mutta kerronpa lyhyesti siitä huolimatta :)

Eiliselle aamupäivälle olin varannut pesutuvan sohvan ja nojatuolin päällisten pesua varten. Kolme koneellista pestävää ja valkoista tuli. Samaan aikaan kotikoneessa pyörivät kellarista haetut kesävaatteet, joita riittää pestäväksi vielä varmasti muutaman koneellisen verran. Pesu-urakan jälkeen pitikin rientää taloyhtiön talkoisiin pariksi tunniksi haravoimaan. Sitten tuli likkakaveri pitkästä aikaa käymään - mies grillasi ennen keikalle lähtöään ja me tytöt syötiin ja höpötettiin. 

Tänä aamuna heräilin rauhassa ja laitoin aamiaista aamuyöllä keikalta tulleelle miehelleni. Kun vappupäivän aamuna olin Mäntsälässä tullut kertoneeksi millaisen pöydän tahtoisin terassille, tuli isäntäpariskuntamme sellaista tänään meille tuomaan. Kyseinen isäntä on nikkari sanan varsinaisessa merkityksessä ja hän sahasi, höyläsi, hioi ja nikkaroi meille toivomanilaisen pöydän. Se vaatii vielä vain pintasilausta, jonka jälkeen on valmis julkiseen esittelyyn. 

Iltapäivällä kävimme vielä Lohjan sairaalassa katsomassa apppiukkoa, jonka lonkka leikattiin torstaina. Hyväkuntoinen papparainen on tulossa luultavasti kotiin joko huomenna tai tiistaina... ollappa itsekin tuossa kunnossa 85-vuotiaana!

Täytyy tunnustaa, että vetäisin uuteen pöytäään vielä pohjamaalin kotiin tultuamme, mutta sitten takki tyhjeni ja loput hommat jääkööt alkavalle viikolle, ei kaikkea kai tarvitse tehdä yhdessä päivässä, eihän..?Niin siisti niin siisti, vähän aikaa.....

Sunnuntain brunssi  

Huomenna reippaana töihin. Onneksi on lyhyt viikko ja perjantaina lähdemme Tallinnaan rentoutumaan. Aurinkoista viikkoa!

Kommentit

  1. Ethän sinä nuorempana ollut noin ahkera siivoamaan? En ainakaan muista niin.....
    Maija ch,

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!