Matkalle lähdössä
Huomenna lähdemme odotetulle ja tarpeeseen tulevalle pienelle lomalle.  "Aamukampa" on ollut helmikuusta asti käytössä. Varasin silloin huoneen Tallinnan Three Sisters hotellista, jonne olemme pitkään haaveilleet menevämme. Hotelli on vanhassa kaupungissa 1300-luvulla rakennetussa talossa, joten mitään huippumodernia interiööriä ei ole luvassa. Sen sijaan odotan tunnelmallista ja mahdollisesti ylellistäkin huonetta ja hyvää palvelua. Tulen varmasti jakamaan tunnelmia paikan päältä, nyt kun tiedän miten se onnistuu.

Huomenna säntään heti perille päästyämme Pikk40-ilusalonkiin kasvo- ja jalkahoitoon. En ole kyseisessä salongissa aikaisemmin käynyt, mutta kun en saanut aikaa hyväksi kokemastani Babor Spasta, kysyin vinkkiä hotellista. He suosittelevat mm tätä ja sieltä onneksi löytyi peruutuksen ansiosta minulle aika. Olen käynyt Tallinnassa erilaisissa hoidoissa ja hoitoloissa ja niissä mielestäni pätee vanha viisaus "halvalla ei saa hyvää". Vaikka mm Babor Spa ei ole paikallisesti halvimmasta päästä,  on sen palvelu, tunnelma ja hoidot ykkösluokkaa. Toivottavasti Pikk40 täyttää samat toiveet.

Tänään piti hoitaa tulevana äitienpäivänä väliin jäävä vierailu "mutsin" luona. Jouduin ottamaan lahjaksi viemäni tunikan mukaani ja vaihtoon, koska se oli liian suuri. Kutistuvatko kaikki ihmiset vanhetessaan...?

Kotiin tultuani ehdin vielä istuttaa muutaman kesäkukan ja nauttia ihanan illallisen ensi kertaa terassilla. Voi tätä onnea!

Nyt täytyy ruveta suunnittelemaan mitä matkalle otetaan mukaan. Ei kai kahtena päivänä kauhean paljon tarvitse, eihän?

Kommentit

 1. Viettäkää kaksi ihanaa päivää!
  Voi jukra.....ehkä minäkin pääsen täältä sinne joskus!!!
  Bisous
  Maija ch

  VastaaPoista
 2. Olipa mukava löytää blogiisi sattumalta, jäisin lukijaksi, mutta sulla ei ole googlen lukijaraati -näppäintä :) Hieno se teidän pihatakka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Riikka! Kerro aloittelevalle bloggaajalle miten ja missä lisään tuon puuttuvan näppäimen. Olisi kiva saada sinut lukijaksi :)

   Poista
  2. Luulisin Googlen lukijaraatiin pääsemisen järjestyvän oman Google-tilin asetuksista, mutta tämä on vain luulo. Yksinkertaisinta on tilata blogiartikkelit ja -kommentit jollain RSS-lukijalla - niitä on tarjolla pilvin pimein ilmaiseksi kaikille käyttöjärjestelmille, ja nykyään myös monissa sähköpostiohjelmissa on RSS-lukuominaisuus mukana.

   Artikkeleiden tilauslinkki löytyy tämän sivuston alalaidasta, mutta kommenttien suoraa tilausta - siis kaikkien - Anne ei ole meille suonut, mutta asia järjestyy muuttamalla rss-tilausosoitteesta sanan "posts" tilalle sanan "comments". Sit en suinkaan itse aiemmin tiennyt, vaan ystäväni Matti Sunell (Totuus/Vuoreija) paljasti tämän julkisen salaisuuden.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!