Palmusunnuntain hommia ja pohdintoja...

Missä on vika, jos lauantai- ja sunnuntaiaamuisin herää 'tikkana' valmiina uuteen päivään täynnä energiaa ja vauhtia, kun työpäivinä herääminen on yhtä tuskaa? Onko vika biorytmeissä vai asenteessa? Niin tai näin, en eilen enkä tänään meinannut malttaa aamukahveja juoda, kun oli ihan kauhea kiire hommiin. 

Eiliset hommat olivat etupäässä valmistautumista (=tälläytymistä) iltapäivään ja ihastuttavien naisten tapaamiseen Vermossa... siitä ja totoamisen saloista ehkä joskus toiste lisää.

Tämän päivän tavoite oli poistaa lumet takapihalta. Muna-bratwurstaamiasen jälkeen laitettiin reippaasti rukkaset käteen, siirryttiin pihalle ja pistettiin lapiot heilumaan! Ja kuinka ollakaan; muutaman tunnin kuluttua piha näytti tältä:Eli reitti grillille oli avattu, joten grilli kuumaksi!


Poron paahtopaisti onnistuikin sitten niin hyvin, että palaan muihin suunnittelemiini juttuihin toiste :)

Kommentit

  1. grillattu poronpaahtopaisti - sen ohjeen haluan!
    Toivottavasti energiaa jäi myös työviikolle!
    Tarja

    VastaaPoista
  2. Se ohje on helppo; mausteet pintaan (pl suola), grilliin jossa 3-4 minuuttia molemmin puolin. Sitten suola pintaan ja toviksi folioon vetäytymään. Nuo olivat semmosia pieniä vajaa 200 g paisteja. Ihan pirskatin hyvää! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!