Villan keittiössä...

                                

Vietämme kotona paljon aikaa keittiössä, ruokaa laittaen ja pöydän ääressä istuskellen. Koska itse keittiö on pieni, yhdessä ahkerointi on välillä haasteellista ja joudumme väistelemään toinen toisiamme, kurottelemaan toisen olan yli tai ali tai vain odottamaan pääsyä työpöydän ääreen.

Viihdymme myös täällä maalla keittiössä, joka onkin paljon suurempi kuin kotona. Nyt on tilaa molempien häärätä ilman keskeytyksiä ja väistelyä. 
Joitain pieniä muutoksia on täälläkin luonnollisesti tehty. Saimme kummitytöltäni ja hänen mieheltään ylimääräiseksi jääneen hienon antiikkisen klaffipöydän. Sen ympärille toin kolme kellarissa pölyttymässä ollutta hehkeän turkoosinsinistä vanhaa keittiötuoliamme. Ostimme niitä 6 kpl vuosia-vuosia sitten ystävältä enkä kaikeksi onneksi ole hävitysvimmoissani luopunut niistä. (Minulla on ollut salaisena haaveena mummonmökki, jonne ne vien...:))
Alkuviikosta maalasin vanhan moniväriseksi patinoituneen puusohvan tummaksi. Ja eilen sähkömiesystävä kävi asentamassa työtason päälle, ikkunan eteen kaksi lamppua. 
Nyt on nättiä - ja viihtyisää, eikö vain?

Tässähän melkein alkaa odottaa elo- ja syyskuun pimeitä tunnelmallisia iltoja. Varsinkin, kun oikeaa kesää ei taida tänä vuonna tulla ollenkaan....

Viikonlopuksi on onneksi luvattu kaunista ja lämmintä. Näin ollen tutustumme ympäristöön pyörien selästä. Reitit olen jo paperikartalta tarkistanut ja suunnitellut :D

Parasta perjantaita!

Anne
Kommentit