Laatuaikaa...


Täällä sitä ollaan taas, Villa Brobyssä siis.
Juhannuskin vietettiin puolison kanssa täällä rauhallisesti ihan kahdestaan.
Tehtiin vähän pihahommia, syötiin hyvin, saunottiin ja levättiin. Se teki hyvää varsinkin vähän puolikuntoiselle puolisolle, jonka piti puristaa vielä yksi työntäyteinen viikko ennen loman alkua.
No, nyt se vihdoin alkaa.

Tällä viikolla tulimme pojantyttären (ja Nellyn) kanssa tänne tiistaina. Matkanvarrella poikkesimme Loviisassa kauppaan ostamaan pitsatarpeet. Se kun oli tytön toive illallisesta. Vettä satoi kaatamalla kun päästiin pihaan, ja sisälläkin oli vähän koleaa, mutta takkatuli lämmitti keittiön nopeasti. Yhdessä tehdyistä pitsoista tuli grillissä jälleen kerran herkullisia. Kolmen pitsan täytteinä oli mozzarellaa, goudaa ja oliiveja, parmankinkkua ja tomaattia sekä katkarapuja plus tonnikalaa.
Läheskään kaikkea ei jaksettu syödä ja loppuilta meni kuten isonsiskon kanssa muutama viikko sitten vierekkäin sängyssä köllötellen. Tällä kertaa Modern familyn seurassa. Totesimme, ettei meidän perhe ole sittenkään ihan hulluimmasta päästä...:D

Yhdessäolo jatkui aamulla huvimajassa banaaniletuttuja ja mansikoita syöden.
Ehdittiin kyllä tehdä muutakin kuin syödä; mm raivata kukkapenkkien reunuksia, pelata (ihan kamalan vaikeaa) Muuttuvaa labyrinttia, saunoa, lörpötellä, tappaa hyttysiä ja verrata pistosen jälkiä, loikoilla, käydä pienellä kävelyllä, petsata puutarhakalusteita ja sitten taas syödä... :) Lukutoukkatyttö ehti lukea melkein yhden kirjankin. 

Olipa ihanat pari päivää! Kiitos seurastasi muru <3

Seuraavat neljä viikkoa vietämme suurimmaksi osaksi täällä. Muutamat tapahtumat vievät meidät kuitenkin välillä kotiin ja kaupunkiin. Odotettu serkkutapaaminen, jossa serkut ja pikkuserkut monessa polvessa kokoontuvat ja tapaavat toisensa pitkästä aikaa, tai jopa ensimmäistä kertaa. Myös suloisen pojantyttären rippijuhla on erittäin hyvä ja tärkeä syy lähteä "ihmisten ilmoille" :)

Aurinkoista heinäkuun alkua!

AnneKommentit

  1. Labyrintti on stressaava peli! Mutta ihan mukava :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! Tuotti tuskaa päästä edes vähän jyvälle :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!