Ingens hundar...


Tämä viikko on ollut varsinaista laiskottelua. Ei olla tehty juuri mitään eikä saatu oikein mitään aikaiseksi.
Mutta se lienee ihan luvallistakin välillä....? 

Tänään innostuin ripustelemaan tauluja (julisteita) uusille paikoille. Olimme jo ennen Tukholman matkaa päättäneet kivan, mutta "aikansa palvelleen" New York-julisteen siirtämisestä pois olohuoneen seinältä ja suunnittelin etsiväni sen tilalle uuden Tukholmasta, esimerkiksi Moderna museetista. 

 Ja sieltähän se löytyi! 
Kuvittelin tosin, että niin ison museon julistevalikoima olisi ollut laajempi, mutta valitsin niukasta valikoimasta lopulta Staffan Hällströmin "Ingens hundar"-julisteen. Sen tyyli ja väritys miellyttivät. Kehys ja paspis laitettiin jälleen ja vauhdilla Hesarin Kamiter-Arsissa. 

New York roikkuu nyt rappujen päällä, jonne se näyttää sopivankin oikein hyvin. Mielestäni jopa paremmin kuin entiselle paikalleen.

Ja kun totesin, ettei mitään olla tehty, niin ollaanhan, nimittäin "tapeltu" tietokoneen kanssa. Päivitetty uudet käyttöjärjestelmät ja jännitetty toimiiko mikään enää. No, ihan heti ei toiminut, joten pari päivää tuhraantui siinä. Nyt kaikkien (kymmenientuhansien) kuvieni pitäisi olla entistä sutjakkaammin käytössä. 

Mukavaa perjantai-iltaa!

AnneKommentit