Osataan sitä meilläkin....

Pari viikkoa on mennyt blogiin kurkistelematta. Kuvittelin varmaan vähän liian aikaisin selättäneeni flunssan ja sehän ei antanutkaan periksi, vaan olo on ollut tosi voimaton ja hontelo pitkään. Päiväunet ovat maistuneet, mutta jumpat ja lenkit on pitänyt jättää väliin ja se harmittaa erityisen paljon.
Tänään lähdin rauhallisesti liikkeelle ja keskiviikkona on vuorossa pitkästä aikaa jumppa. 
Rantakuntoon, rantakuntoon.... :D

Olen muutamassa postauksessa hehkuttanut ruotsalaisten kiinteistövälitystoimistojen ilmoituksia, hienoja stailauksia ja upeita kuvia. 

Mutta osataan sitä meilläkin.

Katsellessani turkulaisen Bo LKV:n sivuja olen todennut tämän jo aikaisemmin todeksi. Nyt kun samainen yritys avasi toimiston myös Helsinkiin menin heti tutkimaan heidän kohteitaan. 

Ihanaa!

 Ei avoimia vessanpönttöjä, ei riemunkirjavia (parhaat päivänsä kauan sitten nähneitä) pyyhkeitä, täysiä keittiön työtasoja, tiskirättejä jne jne. 
Niiden sijaan on siivottuja ja viihtyisiä kylpyhuoneita, kauniisti stailattuja keittiötasoja, katettuja pöytiä ja "tyhjää tilaa", jonka tärkeys usein unohdetaan. 
Poimin heidän sivuiltaan esimerkkejä mielestäni kauniista stailauksista ja upeista kuvista. 
Kodit ovat erilaisia, merenrantakiinteistöjä, omakotitaloja, vanhoja ja uusia kerrostaloasuntoja, keskustassa ja lähiöissä. 
Huippukalliita ja kohtuuhintaisia, Turun suunnalla ja pk-seudulla.

Myyntikuvat houkuttelevat näkemään lisää. Ja se lienee tarkoituskin.....


Hienoja kuvia, eikö vain? 
Myös Koti LKV:n ja Crapen sivuilla voi ihailla taidolla otettuja kuvia ja stailauksia.

Minä lähden nyt stailaamaan vaatehuonetta. Se on päässyt taas siihen tilaan, ettei ovesta meinaa mahtua sisään eikä hyllyiltä löydä mitään... :( 

Anne
Kommentit