Ruotsalaista tyyliä...

Olen jäänyt ihan koukkuun surffailemaan ruotsalaisten kiinteistönvälitystoimistojen sivuille. Ilmoituksia selatessa voi luulla, että kaikki tukholmalaiset asuvat upeissa vanhoissa taloissa. Asunnoissa, joissa on korkeat ja isot huoneet, upeita kalanruotoparketteja ja kaksoisovia huoneista toiseen, kaakeliuuneja ja kaikkea muuta ihanaa. 
No, näinhän ei tietysti ole, mutta kyllä myyntikohteiden kuvissa silmä lepää ja sisäinen vadelmavenepakolaiseni herää Tukholman kaipuuseen.

Tässä  Entrancen sivulta bongattu ihana asunto, joka sitten olikin jo myyty.

Asunto on hienosti stailattu ja sen kauneutta on korostettu. Mielestäni stailauksen idea on, että ostajaehdokkaat näkevät  ja kokevat asunnon kauniina ja viihtyisänä tilana, jossa on hyvä olla ja hengittää. 
Sen sijaan, että heidän pitäisi kuvitella esimerkiksi liian täyteen ahdetun asunnon mittasuhteita omiin huonekaluihin nähden tai nähdä muita yksityiskohta tavarapaljouden seasta. 
Sama pätee valokuviin. En oikein usko, että kuvat epäsiisteistä keittiöistä, avoimista vessanpöntöistä ja kymmenistä shampoopulloista ammeen reunalla jne,  ainakaan houkuttelevat katsomaan asuntoa tarkemmin.... voin tietysti olla väärässäkin :) 

AnneKommentit

 1. Juu, kyllä tuossa voisi asua! Pöydällä oleva pyöreiden vaasien asetelma on aivan ihana.
  Bisous

  VastaaPoista
 2. Ja yllättäin valkoista. ��

  VastaaPoista
 3. Todellakin voisi! Ihanan ilmavaa ja raikasta. Tykkään myös noista maljakoista :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!