Naisen elämää... purkissa sen salaisuus?

Purkkia ja purnukkaa, tehotippaa, kapselia ja tuubia jos jonkinlaista. 
Ne 'koristavat' kylpyhuoneen hyllyä (lisää löytyy laatikoista). 

Ja jokainen on ehdottoman tarpeellinen!

Tämä "rasvavarastoni" näkyi jo tänään instagramissa ja facebookissa, mutta täällä vähän laajempaa kuvaa siitä.

Olen aikaisemminkin paljastanut heikkouteni kaikenlaiseen kosmetiikkaan (mm täällä), enkä itseasiassa edes häpeile sitä. Uskon myös vahvasti mainosmiesten ja -naisten sanaan tuotteiden tehosta ja ihmeitä tekevistä vaikutuksista... hehe

 Nykyinen varasto on melko sekalainen. Siinä on Lumenen lisäksi Babor Spasta, lentokoneesta ja laivalta tehtyjä hankintoja  sekä viimeiseksi Oriflamelta tilaamani öljykapselit.
Kuiva, 'aikuinen' (kaunis versio vanhentuvasta:)) ja couperosaan taipuva ihoni vaatii hoitoa ja riittävästi kosteutta. Olen myös luultavasti totuttanut ihoni voiteisiin. En muista aikaa, etten olisi niitä käyttänyt.

Nyt käytössä olevat ovat tuntuneet kaikki oikein hyviltä. Varsinkin näin talvella öljyt ovat olleet ihan vertaansa vailla.
 Tottakai muutama tuoksukin löytyy. Uusin on laivalta ostamani Shisheidon Ever Bloom... se on ehkä vähän turhankin kevyt minulle.

Paitsi etten osaisi elää ilman voiteitani, ovat ne kauniita tuossa hyllyllä. Rumimmat purkit ovat siellä laatikoissa piilossa ja onhan miehelläkin pieni nurkka tuosta hyllystä käytössään :)


Tänään on pitkästä aikaa home-alone-ilta, kun mies lähti soittokeikalle.  
Aion viettää loppuillan sohvannurkassa television seurassa. En tosin tiedä, tuleeko sieltä mitään katsottavaa....? Tosi-teeveetä en siedä!!
No, onneksi on Areena ja paljon hyviä tallennuksia.

Oikein leppoisaa lauantai-iltaa! 

Anne

Kommentit