Arkiruokaa

Arjen alettua myös herkuttelu on vaihtunut arkisemmaksi.
Alkuviikoksi laitoin kaalilaatikkoa. Varsinaista perinne- ja arkiruokaa.
Lisukkeiksi riittävät pienet maustekurkut ja puolukkahillo. Nam!

Seuraavaksi tekisi mieli jotain keittoa. Voisin tehdä ison kattilallisen kala-, siskonmakkara- tai kanakeittoa.
Eikä hassumpaa ollut joku aika sitten tekemäni borskeittokaan, tosin se oli melko suuritöinen. 
Tänään töistä palaavaa puolisoa odottavat uunissa paistetut jauhelihapihvit.
Mitä muita hyviä arkiruokia voisin tehdä? Vinkkejä kiitos! :) 

Anne


PS. Ei olisi kannattanut toivoa talven pikaista loppumista. Nyt se mokoma vasta alkoi! Lunta tuli eilen taivaan täydeltä ja tänään lisää, joten se siitä keväästä :(






Kommentit

  1. Mun arkiruokasuosikki on avocadokeitto, jota voi höystää paistetulla punasipulilla ja kylmäsavulohella. Eli kuullotetaan sipulia, chiliä, valkosipulia ja paprikaa, lisätään 1 tl kuminaa ja 1 tl korianteria, pari rkl jauhoja, 2 dl% kermaa ja 4 dl maitoa, keitetään sekoitellen, kunnes saostuu. Lisätään 2 kypsää avocadoa ja soseutetaan. Mausta suolalla. Paista punasipulia öljyssä, kunnes karamelisoituu, lisää silputtua kylmäsavulohta ja paista vielä hetki. Nakkaa keiton pinnalle ja nauti. Myös paistettu kana käy lisukkeeksi.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!