Lomakoti...

Kun sataa ja taivas on harmaa, alkaa väkisinkin katsella ympärilleen sisätiloissa. Jos olisin nyt kotona, siivoisin ja värkkäilisin ihan varmasti. Täällä lomakodissa se ei oikein ole mahdollista tai ainakin huomattavasti vaikeampaa. Siivous on tehty jopa mahdottomaksi. Eivät ole jättäneet edes harjaa ja rikkalapiota!

Pientä "stailausta" olen tietty tehnyt täälläkin. Jalkalamppu siirtyi makuuhuoneesta sohvan viereen, jossa valoa tarvitaan enemmän ja inhottavan kylmän/hiostavan aidon tekonahkasohvan päälle viritin kaapista löytyneen huovan. Kynttilöitä ja vähän hedelmiä pöytään ja heti näyttää kodikkaammalta. Pihalle ostimme ulkolyhtyjä (ikävä kyllä kaupassa oli vain punaisia). Illat pimenevät täällä nopeasti ja niillä saa patiolle kivan tunnelman. Ne saavat palaa koko yön ja aamulla tuli oli enää pöydän päällä olleessa lyhdyssä. 
Olohuone ja avokeittiö on toimiva ja suhteellisen hyvin varustettu, eli "ihan ok".  Jos täällä asustelisi viikkoa pidempään, toivoisin kuitenkin lisää kodinomaisuutta. Ja niitä siivousvälineitä... :D


Sade näyttää vähän hellittävän. Ulos siis!

Kivaa torstaita kaikille!
AnneKommentit