Siinä se taas on!Kävin kaivamassa sen taas esille kellarikomeron perukoilta. Nyt se pääsi työhuoneeseen, jossa taisi itseasiassa olla ennen putkiksen alkamistakin. (En pysy enää itsekään perillä mikä kaluste on ollut missäkin, kun veivaan niitä jatkuvasti paikasta toiseen :))

Huone on mielestäni hieman sekava. Se johtuu varmasti kolmesta eri hyllystä, joissa kaikissa on paljon tavaraa; kirjoja, mappeja ja muuta tarpeellista. Myös pitkin lattianrajoja kiemurtelevat johdot häiritsevät.
Mutta sähköä ei taida vielä saada langattomasti? 
Rauhattomuuden vähentämiseksi vaihdoin joku aika sitten raidallisen mustavalkoisen maton vanhaan luonnonvaaleaan ryijymattoon, ja heti näyttikin paremmalta.
Viime keväänä ostettu viikuna näytti talvella aivan pystyyn kuolleelta. Ykskaks siihen kuitenkin oli ilmestynyt pieniä silmuja ja nyt se on täydessä lehdessä. Ties vaikka tekisi tänä vuonna heldelmääkin..
Työtuoli vaihtuu pian mustaan koulutuoliin ja vanha tuoli lähtee ystävän luokse "hoitoon".

Veivataanko teillä alati huonekaluja huoneesta ja paikasta toiseen, vai kärsinkö yksin tästä selvästi kroonisesta vaivasta?

Oikein mukavaa alkavaa viikkoa! 

Anne

Kommentit

  1. No veivataan, veivataan! Hommaa mapeille samantapainen umpikaappi kuin teillä on eteisessä ja telkkari myös kaappiin, niin johan alkaa huone rauhoittua.Tuossa on myös ongelmana tyypillinen keskipakoisuusongelma eli kaikki tavarat ovat seinän vieressä "piirissä".Jykevä kaappi toisi tilaan ryhtiä. Sääli vaan, että hienot kaapit ovat niin kauhian kalliita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helpottaa kuulla, että muuallakin veivataan ☺️ Stringistä en kyllä luovu, mutta Billy voisi mennä vaihtoon ja joku iso vanha kaappi olisi hieno. Mutta ne on tosiaan kovasti tyyriitä, joten ei ehkä toteudu ihan kohta.... 😐

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!