Rodo

Eikö ole upea!

Ilman tuota "mustaa aukkoa" se olisi täydellinen.


Ihanaa, että se ehti avata kaikki kukkansa ennen muuttoamme. Pionit eivät sen sijaan taida kyllä ehtiä. Nuput ovat vielä aika pieniä ja säät eivät ole lämpenemässä, päinvastoin. No, täytyy tulla Tuusulasta ihailemaan sitä ja tarkkailemaan remontin alkamista...


Tänään on vaihteeksi pakattu (tai siis minä olen pakannut). Keittiökaapit on tyhjennetty ja pesty. Vietiin myös kaksi autollista tavaraa jo Tuusulaan. Lamppuja ja viherkasveja ja muuta pikkutavaraa. Ystäväparka pakkasi siellä omia tavaroitaan alta pois. Hänellä näyttää olevan sama ongelma kuin meilläkin - tavaraa on aivan liikaa..

Niin ja jottei tavara lopu, ostin uuden viherkasvin eilen. Viikunan, joita katselin Kroatiassa. 
Joissain blogeissa olen niitä nähnyt, mutta kukkakauppiaat ovat tarjonneet fikusta, kun olen kysynyt viikunaa.

Eilen päätin kysyä Uudenmaankadulla olevasta Inbloom-kukkakaupasta ja kuten vähän arvelin, siellä niitä oli. On muuten ihana kukkakauppa, suosittelen piipahtamaan. 
(Lähtevät juhannukselta lomalle ja palaavat elokuun alussa töihin).
Tykkään sen hieman tammea muistuttavista lehdistä. Toivottavasti onnistun pitämään sen hengissä ja saan tekemään hedelmiä. Inbloomissa oli aika kookas hedelmä tulossa yhdessä viikunassa. 

Tämän päivän aherrukset on nyt kyllä tehty ja meinaan viettää loppuillan ihan vaan sohvalla ja katsoa telkkaria. Puoliso on keikalla, joten ihan issekseni täällä istuskelen :)

Leppoisaa lauantaita vaikka Wallanderin seurassa!

AnneKommentit

  1. Komea on rodo ja varmasti on haikeeta jättää kaikki komeus koko kesäksi. Toivottavasti Tuusulassa on myös jotain kaunista katseltavaa? Voimia muuttohommiin teille molemmille ja mukavaa Jussia.
    Tarja

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!