"Kotona" Nuppiksessa...

Juhannuspäivän terveisiä Nuppiksesta! 

Täällä on pari päivää touhuttu täysillä ja asetuttu taloksi. Huonekalut on vaihtaneet paikkaa useampaankin kertaan, mutta nyt ne ovat löytäneet omat paikkansa ja pikkuhiljaa alkaa näyttää oikein hyvältä. 

Rakas ystäväni, ikuinen sisustaja hänkin, vietti juhannuksen täällä kanssamme hääräten. Aivoriihi toimi tälläkin kertaa. Monta (3) erilaista ideaa, joista paras valittiin "jatkoon". Kiitos Tiina hyvistä vinkeistä ja näkemyksistä!

Eilen lämmitettin ensimmäistä kertaa myös pihasauna. Ja voi, kuinka lempeät löylyt se antoikaan. 
Siitä tulemme ihan varmasti nauttimaan usein.

Koska haluan yllättää "vuokraemäntämme" eikä kaikki ole vielä valmista, nyt vain juhannuksen tunnelmakuvia, joista näkyy, että ei tämä nyt ihan pelkää raatamista ole ollut :)


  Tämä kuva on ihan pakko laittaa siksi, että olemme Tiinan kanssa vaihtaneet huonekaluja aina. Ja sama rumba näyttää vaan jatkuvan. Nyt vaihdoimme korituoleja. Tiina sai Kierrätyskeskuksesta syksyllä löytämämme ja minä oman vanhan tuolini takaisin :D


Tykkään ihan mahdottomasti lupiineista. Onneksi niitä on täällä koko tontin toinen laita tulvillaan!

Huomenna menemme vielä laittamaan oman kodin lopullisesti remonttikuntoon ja otetaan viimeiset tavarat mukaan.  Sen jälkeen sinne ei vähään aikaan ole mahdollista mennäkään 'kuikuilemaan'. 

Isosta (ja kalliista) remontista huolimatta olemme hyvällä mielellä ja odotamme mukavaa kesää ja alkusyksyä täällä Nuppiksessa. Toivottavasti ilmatkin alkavat pikkuhiljaa muuttua taas hieman kesäisemmiksi.

Leppoisaa juhannuspäivän iltaa!

Anne


Kommentit

  1. No niin, siellä alkaa Annen käden jälki jo näkyä......
    Mukavaa eloa siellä !
    Bisous
    Maija

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!