Villa Samba

       
  
                                                               Loma jatkuu!

Olimme onnekkaita valitessamme kymmenien, ehkä satojen mahdollisten majapaikkojen joukosta Villa Samban. Emmehän tunteneet maata tai seutua yhtään, joten ihan 'ummikkoina' seikkailuun lähdettiin.  Valintakriteereinä oli merinäköala, rauhallinen sijainti ja tietysti muiden matkailijoiden positiiviset kommentit.  Huoneistoja talossa on vain 8, joten massaturismiin ei törmää. Lisäksi sesonki ei ole vielä alkanut ja olemmekin muutamia satunnaisia yöpyjiä lukuunottamatta olleet talon ainoat asukit.

Villa Sambaa pitää Sambrailon perhe. Tullessamme meitä oli vastaanottamassa isä Nikola, äiti Ana ja poika Mario. Tunsimme itsemme todella tervetulleiksi ja viihtyisä asuntomme oli uusi, puhdas ja erittäin siisti. Meillä on makuuhuone ja yhdistetty olohuonekeittiö, kaksi parveketta ja tietysti kylpyhuone. 

         

          

           

                                           

        Loma lienee onnistunut, kun viikonpäivien nimet ovat menettäneet merkityksensä...
Olemme joka tapauksessa ehtineet käydä kahdesti Dubrovnikissa ja kiertää Elafiti-saaret. 
Jälkimmäinen oli melkoinen kokemus kovasta aallokosta, rankasta vesisateesta ja äänekkäästä matkaseurasta johtuen. Eilen isäntäparimme yllätti meidät laiskottelemasta parvekkeelta ja pyysi mukaansa maaseutu- ja vuoristokierrokselle, se oli hieno kokemus. Molemmista retkistä lisää myöhemmin.

Sininen taivas kutsuu nyt ulos! Tänään suuntaamme etelän puoleiseen lähikylään Cavtatiin.  

                                                      t. Lomasta täysillä nauttiva ❤️
                                    
                                                                    Anne
Kommentit