Kirsikankukkia kotipihallaRoihuvuoren kirsikkapuiston kukat näyttivät ohi ajaessani jo lähes kuihtuneilta. Se on harmillista,
koska vuosittain järjestettävä Hanami-juhla on ensi sunnuntaina. (Hanami 2013)

Meidän pihapuussa kukat ovat juuri nyt parhaimmillaan.


Niin kaunis kukka ja puu.

Jos minulla olisi omakotitalo, istuttaisin sen pihalle kirsikkapuumetsän :)

Itseasiassa asumme kohta omakotitalossa, ainakin väliaikaisesti. Putkiremontti lähestyy ja sitä myötä evakkoon lähtö. Taisin jo mainita, että saamme vuokrata remontin ajaksi ystävän talon Tuusulasta. Siinä on iso piha ja pihasauna. Ajatus juhannussaunasta ja sen jälkeisestä vilvottelusta saunapolun varrella maalaismaisemassa ei tunnu yhtään hullummalta, eihän?

Meillä on pieni haave omakotitalosta ja nyt on hyvä tilaisuus katsoa onko meistä omakotiasujiksi. Innostummeko aiheesta lisää, vai hylkäämmekö koko idean ja muutammekin keskustaan - se jää nähtäväksi.

Olen luvannut talon omistajalle tehdä siellä "pientä pintaremonttia", joten aika ei ainakaan tule pitkäksi.
Tiedossa on ainakin maalausta, tuunausta ja stailausta, eli kaikkea kivaa. En meinaa malttaa odottaa kesäkuun puoliväliä ja muuttoa :)

Sitä ennen on tosin tehtävä vaikka mitä! Eikä niistä helpoin homma ole asunnon tyhjennys. Ainoastaan makuu- ja vaatehuoneeseen voi jättää tavaraa. Huh!

Lisäksi pitää päättää miltä keittiö ja kylppäri tulevat näyttämään. Tehdäänkö isompia vaiko pienempiä muutoksia ja millaisia. Ja se on vaikeaa. Olen pyytänyt muutamalta keittiövalmistajalta kustannusarvion ja ehdotuksia, odotan niitä mielenkiinnolla.

Ehdotin taloyhtiön pihakirppistä ja se näyttäisi myös toteutuvan kesäkuussa. Sillä pääsee toivottavasti eroon meille turhasta tavarasta (jota on!)

Eli reiluun kuukauteen aika ei tule pitkäksi.

Luonteeni on kaikeksi onneksi sellainen, että saan tämän tyyppisistä projekteista energiaa ja lisävirtaa.
Saattaa tosin olla, että juhannussaunan jälkeen saunapolun varrella istuu melko voipunut nainen..

Nyt valmistaudun katsomaan illan HHU:n, kivaa iltaa sinnekin!

AnneKommentit

  1. Upeita kirsikankukkia. Meillä on Vårkullassa vain valkoisena kukkivia kirsikoita, pitäisi varmaan hommata yksi tuollainen vaaleanpunainen ihan kukkien takia - linnut syövät kaikki kirsikat joka tapauksessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, hommatkaa! Näyttäisivät varmasti kauniilta kukkiessaan vierekkäin. Ja saisivat linnutkin lisää syötävää... :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!