Juhlantynkää & raivausta

Nyt on pakko jälleen kerran ääneen ihmetellä mistä tämä kaikki tavaramäärä on meille tullut!?

Torstai-illan tervehdys!

Yritän vimmatusti saada työhuonetta kuntoon, mutta se ei ole helppoa. Joka laatikko, hylly ja nurkka on täynnä kaikenlaista kamaa.. juuri sitä, jota ilman olisi voinut elää jo vähintään 25 vuotta. Ja silti edelleen tuntuu vaikealta luopua vaikka jouluna 1998 saaduista joulutervehdyksistä.
Tämän täytyy olla joku vika...tekovika? :)

Mutta ehdittiin me tällä viikolla vähän juhliakin. Vietettiin tiistaina puolison synttäreitä. Yhdet yllätysjuhlat olen saanut hänelle järjestettyä ja toive on, että ne olivat ensimmäiset ja viimeiset sellaiset. 

Toivetta tulee ilman muuta kunnioittaa,

Pienellä porukalla siis juhlittiin, eikä pöytäkään notkunut herkkuja, tarjolla oli sampanjaa ja pikkunaposteltavia.

Huomenna jatkamme vähän juhlaa ja menemme kahdestaan syömään Pastis ravintolaan. Sitä on kehuttu kovasti ja toivotaan, ettei keittiö petä huomennakaan.

Nyt minä sen sijaan jatkan vielä hetken raivaamista... työhuoneessa näyttää nimittäin tältä:Mutta hyvä siitä tulee, ihan varmasti. String on ainakin ihana <3

Hyvää viikolopun alkua! 

Anne
Kommentit

 1. Onneksi olkoon JP lle!
  Bisous
  Maija

  VastaaPoista
 2. voi paskis että unohdin - lupaan korjata tilanteen kun seuraavan kerran tulette meille :)) ONNEA JP! toivoo kaks pahviaivoo Ruotsista!
  Meillä raivataan kans - se on varmaan sukuvika tuo "hamsterin vika" kumma kyllä kun se vika läytyy etenkin meidän Heikistä!!!! Puolenpäivän jälkeen lähdemme Hellstenille tuonne pitäjille testaamaan heidän uuden puilla lämmitettävän saunan! Harmi vaan kun ei oo enää lunta missä ois voinu kieriskellä??? Hauskaa viikonloppua, toivotaan Suomelle monta mitalia jo tänään! "yks urheiluhullu"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämäkin menevät perille heti kun mies tulee keikalta kotiin. Nyt ei ollut onneksi kaukana, vaan tuossa n 5 kilometrin päässä. Lupaan ja vannon, että lopetan hamstraamisen. Tai ainakin vähennän sitä :) Terkkuja ja katsokaa kisoja meidänkin puolesta.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!