6 kuvaa kesään & mitä sitä tulikaan todettua..

Hupsista! Meinasin ihan kokonaan unohtaa ottaa tammikuun kuvan ikkunan takana näkyvästä maisemasta. Mutta tässä tapauksessa unohtaminen oli pelkästään hyvä juttu, koska nyt saatiin vihdoin kuva toisenlaisesta maisemasta. Joulukuussahan tilanne oli vielä tämä

Meille oli tullut perjantain ja lauantain välisenä yönä lunta - ihan liikaa lunta!


Etupihalla kahlattiin aamulla pohkeita myöten lumessa
ja takapihalla näytti tältä:


Ei jumatsugga! En tosiaan tarkoittanut että pitäisi saada lisää lunta kun totesin edellisessä postauksessa "talven olevan ihan ookoo"... Onko tämä nyt sitä-saa-mitä-tilaa-juttu vai mikä? :)

Laitoin lapion heilumaan. Ja iltapäivällä meillä oli puhtaat kulkuväylät molemmin puolin eikä tarvinnut lähteä erikseen lenkille.  Samalla vimmalla meni yleinen kulkuväyläkin, kun huoltomiehet loistivat poissaolollaan... Murrrrr :(
Sisätiloissa työhuone odottaa muutosta.Ollaan haaveiltu Stringistä jo pitkään ja tuossa se nyt on. Yritetään saada hylly kasattua huomenna ja työpöytä ulos sekä siskolle menevät Billy-kaapit tyhjiksi. 

 Saa nähdä miltä huone näyttää, kun kaikki on kunnossa.

Pitäisi varmasti aloittaa heti kaappien tyhjentäminen, niin päästään huomenna helpomalla. Ehkä saan muutaman kuvankin uudistuksesta näytille. 

Mukavaa iltaa sinnepäin!
AnneKommentit