Pölypunkeille ja villakoirille kyytiä


Blogissa on ollut hieman hiljaista. Olen järjestänyt aikatauluni turhan tiukaksi eikä ole kauheasti ollut aikaa istua koneen äärellä.  
Kaikenlaista touhua on ollut tänäänkin ja mm pölypunkit ja villakoirat ovat saaneet kyytiä. Ihanan kaunis pakkaspäivä innosti viemään petivaatteet pihalle lakanoiden vaihdon yhteydessä. Ihme on, jos yksikin punkki selvisi hengissä 5 tunnin kylmäkäsittelystä. Koko huusholli tuli muutenkin pitkästä aikaa siivottua oikein kunnolla ja villakoirat imaistua imuriin.

Samalla vauhdilla muuttelin taas hieman taulujen paikkoja. Näin se vaan on, ettei se ensimmäinen 
(eikä aina toinenkaan) järjestys ja vaihtoehto loppujen lopuksi ole paras ja/tai miellytä silmää. Onneksi taulut ja kaikki muukin kotona on siirrettävissä ja muutettavissa kun siltä tuntuu. 


Seireeni siirtyi grafiikanlehtien joukkoon (aika tiukka paikka tosin) ja sen paikalla ollut majakka Billyn päälle Olavi Vepsäläisen öljylyhdyn kanssa. Taurin Koskela-maisema on sohvan päällä edelleen, koska sille ei nyt parempaa paikkaa kertakaikkiaan ole.Mikkosen hummat ravaavat nyt yläkerrassa vanhan piirongin päälläTypyhän se siellä takana kurkistelee. Olin sen kanssa pitkällä lenkillä ja toin meille iltapäiväksi. Appiukko on kaatunut ja vähän jalkavaivainen eikä tuon jokasuuntaan säntäilevän koiran kanssa ole helppo kipeän lonkan ja kepin kanssa liikkua. Toivottavasti paranee pian... Tänään on vielä lenkki ja kotiinvienti edessä.

Eipä ole muuten ruokakuvia ja herkutteluhehkutuksia vähään aikaan tässä blogissa näkynyt! Kukaan ei vissiin ole huomannut...? No, sehän johtuu pelkästään siitä, ettei meillä ole herkuteltu. Eikä rahkasta, raejuustosta, tonnikalasta ja pussikeitoista saa oikein houkuttelevia kuvia tai juttuja. 
Nyt uunissa kuitenkin tuoksuu kana ja fetasalaatti odottaa tekijäänsä, joten got-to-go.

Minulla on nimittäin ihan hirvee nälkä!

Mukavaa lauantaiehtoota!
Anne


Kommentit

 1. no, tuu meille jatkamaan........en oo kerennyt tehdä mitään, olin viikolla Helsingissä matkamessuilla jotka oli hyvät ja kiinnostavat mutta niin hemmetin väsyttävät - jalat on vieläkin aivan puhki reisiä myöten. Katsoin just että meilläkin pakkas ilmat jatkuvat joten jospa minäkin saan viikon aikana pölypunkerot vietyä tuonne pakkaseen??? Hauskaa lauantai iltaa ja terveiset taustalle! Tarja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot niin kiireinen pisnisnainen :) Messut ON tosi väsyttäviä, siksi ei menty käymäänkään. Terkkui!

   Poista
 2. Montako kertaa taulujen paikat vaihtuvat huhtikuuhun mennessä?
  Nimittäin silloin meinaan tulla kylään (jos saa!)
  Ennen pääsiäistä kuitenkin koska pitää tulla kotiin herkuttelemaan sveitsiläisillä suklaamunilla.
  Lentoliput pitää vielä varata kunhan viitsin.
  Ilmoitan!
  Bisous
  Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Maija! Kyllä sinua on jo odotettukin, Katsotaan sitten yhdessä missä taulut roikkuvat :)

   Poista
 3. Moikka! Olet tosiaan ollut energinen tänään.... :) Mulla meni monta tuntia siellä vanhemmilla ja sitten enää ehdin vähän siistimään nurkkia, laittaa 30 valkoista tulppaania ja 15 isoa valkoista ruusua esille, lenkille ja sitten Putousta tuijottamaan perheen kanssa... :) NIIN ja ei enää nykyisin ole mitään pölypunkkeja Suomessa ... Mutta tuleehan niistä raikas tuoksu, taidanpa itse tehdä huomenna saman... :) Hauskaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli, tosi energinen. Tänään sitten päinvastoin - en saanut juuri mitään aikaan... Hyvä tietee. ettei ole pölypunkkeja. Mutta oli kyllä ihanan raikas sänky. Eli ulos vaan kaikki, jos et ole vielä ehtinyt heittää.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!