Palloja ja muuta koristetta..


Koska meille ei tänä vuonna tule isoa kuusta ollenkaan ja palloja olisi useammankin kuusipuun oksille, olen levitellyt niitä vähän sinne sun tänne. Täytin mm suuren hurrikaanin palloilla ja valoilla ja se valaisee olohuonetta yötä-päivää uuden vuoden aaton yli. Siinä vaiheessa alan varmasti ollakin aivan kyllästynyt tähän koristeellisuuteen. Ajattelin jo eilen, että punaiset tyynyt olisi kiva vaihtaa pois, mutta en sentään vielä vaihtanut... Veikkaan kuitenkin, etteivät ne näe vuoden vaihtumista sohvalta, vaan kauniisti viikattuina kaapin kätköistä :)Höyhenkranssi on monta vuotta vanha ja roikkuu talvet astiakaapin ovessa.
Palloja siellä ja palloja täällä...


Tämän kodin joulukoristelut  tältä vuodelta taitavat olla tässä. Pääsen kaiken kaikkiaan hyvin helpolla, kun vietetään aattoa vanhimman poikani perheen luona. Olen luvannut viedä kalat mennessäni, mutta se on pientä verrattuna aikaisempien vuosien viikkokausien hössötykseen. Edes kinkkua ei tarvitse paistaa. (Jos joku tulee välipäivinä kylään, tarjolla on poronkäristystä).

Lahjatkin on suurin piirtein hankittu. Viikonloppuna pidän paketointi-illan glögiä nauttien ja joululauluja kuunnellen. Viimeistään silloin pääsee joulutunnelmaan. 


Olen lomalla koko ensi viikon ja aionkin ottaa hyvin rauhallisesti ja avata pitkästä aikaa jonkun dekkarin. 

Huomenna on vielä (luultavasti pitkä) yhtiökokous, jossa toivottavasti saamme tarkempaa tietoa tulevasta putkiremontista. Sen jälkeen enää to-pe töitä ja sitten on juhlan aika!


Leppoisia jouluvalmisteluja sinnekin!

Kommentit

 1. Hauskaa Joulua! Ja älä vielä luovu punaisesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin teille! Ja mä yritän kärvistellä :)

   Poista
 2. Kaunista :) Mutta missä on valkoinen jouluruusu??? minusta se sopisi teille tosi hyvin :)
  T. Tonttu Karkkilasta
  ps. lähdetään perjantaina pohjoseen, ihanaaaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuossahan se pöydällä on :) http://annenkotonajapihalla.blogspot.fi/2013/11/kukkajuttua.html
   Ja ihanaa joulun aikaa teille. Ajelkaa nätisti :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!