Valkoisia tulppaaneja

Keskiviikkoillan tervehdys!

Kurvasin tänään töistä lähtiessäni keskustan kautta kotiin. Ensin kävelin Bulevardia pitkin ja piipahdin sisään Nougatiin... Oih ja voih, kuinka ihana liike!

Ostin muutamia kynttilöitä, servettejä, tuikkukippoja ja kynttiläalustan - ja olisin voinut ostaa vaikka mitä muuta. Mutta kun rahat eivät ikävä kyllä riitä kaikkeen.

Kävin myös kurkistamassa Riviera Maisoniin ja kävelin Stockan läpi.  Keskuskadulle, vanhan kotitaloni (yhden niistä kymmenistä) eteen, oli jo laitettu kauniisti valaistut kuuset. Sekä RM:ssa että Stockalla saisi aikaa ja rahaa menemään vaikka kuinka paljon. Nyt ostin vain kukkia. Tämän syksyn ensimmäiset tulppaanit. Valkoisia ei ollut kuin yksi nippu jäljellä, joten ostin lisukkeeksi muutaman valkoisen mimosan oksan.  Onneksi kukkakauppias ehdotti niitä, sopivat tosi hyvin tulppaanien rinnalle.

Aika pieniähän nuo tulppaanit vielä ovat, mutta kivoja pitkästä aikaa.

Tuossa yllä olevan jalallisen maljan olen ostanut Tanskasta joskus 80-luvulla. Niitä oli siellä silloin joka ikkunalla. Onneksi olen säästänyt sen, vaikka kaikenlaista on tullut vuosien aikana heitettyä menemään.Jösses, kuinka viikot menevät nopeasti! Huomenna on jo torstai ja sitten perjantai; se viikon paras päivä. Viikonlopuksi on taas sovittu yhtä sun toista. Lauantaina Perfect Home-kutsut ja sunnuntaina pojat, puolisot ja lapset tulevat syömään. Se on mukavaa. En vain vielä ole päättänyt mitä meillä silloin syödään, mutta onhan tässä aikaa tuumailla :)

Muistakaahan katsoa tänään HHU! 

Kommentit