Unelmointia

Jaa-a, mitähän sitä tuli eilen lähes viimeiseksi todettua - "ei väsytä lainkaan". Toden totta väsyttää, ihan vimmatusti! Taisin olla vielä matkafiiliksissä eikä palautuminen ollut siinä vaiheessa alkanut. Sinnittelin tänään työpäivän suhtkoht kunnialla läpi, mutta kotiin päästyäni nukahdin istualleni nojatuoliin :)

Koska ihan vielä ei voi menna nukkumaan eikä puolisoparkakaan ole tullut töistään kotiin, olen yrittänyt pysyä hereillä katselemalla kuvia ihanista kodeista.

Haluaisimme putkiremontin yhteydessä tehdä keittiöön vähän muutoksia mm poistamalla yläkaapit. Tässä muutama netistä bongattu esimerkki ajatuksista.

.


Avohyllyjen lisäksi Villinki-sarjan vitriiniä ruokailutilan viereen. Valkoinen tai vaalea taso on ihan must! Olen aivan kyllästynyt puutasoon.


Tässä on ihana tuo takka, jota emme valitettavasti asuntoomme saa, mutta Thonet- tuolit olisivat upeat. Sellaiset löytyvät myös ruotsalaisen Petran kotoa, jonne voisin muuttaa tältä istumalta! Katsokaa blogia, eikö ole hurmaava!? 


Nyt vihdoin mieskin kuuluu saapuvan, siispä iloisesti häntä vastaanottamaan :)
 Mukavaa maanantai-iltaa!

Kommentit

  1. Ihanat kuvat ja eihän avohyllyjä hakkaa mikään... mutta silloin pitäisi saada keittiöön vanha kunnon ruokakomero, johon voi kätkeä kaikki pussit, rumemmat purnukat :) ja sen ihanan arkisen sälän. Eikö? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin! Kauniit esille ja rumat piiloon. Olisipa samanlainen komero, kuin mummolla aikoinaan..se oli walk-in-ruokakomero. Muistan vielä sen tuoksunkin :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!