Tuulinen isänpäivä
Tervehdys, pitkästä aikaa! Tässä on taas ollut "kaikenlaista" enkä ole ehtinyt kirjoitella blogiakaan. Olen ollut myös vähän puolikuntoinen ja yrittänyt siksi levätä ja ottaa iisisti ja jättää touhuamiset vähemmälle. Mutta minkä sitä luonnolleen voi - sohvalla maatessa on hyvä tilaisuus katsella ympärilleen ja miettiä miltä huone näyttäisi, jos "ihan vähän" veivaisi...:)

No, nyt huonekalut ovat saaneet olla rauhassa paikoillaan, mutta ehkä muutama pikkuidea on jäänyt itämään.

Ja Hobby Hallista tuli toinen paketti. Sieltä löytyi jalkalamppu!


Meillä oli eilen illalla ystäväpariskunta kylässä. Söimme pitkään ja verkkaisesti, kerroimme viimeiset juorut ja kuulumiset ja suunnittelimme seuraavaa tapaamista. Kelloa emme sen sijaan katsoneet ja se olikin karannut pikkutunneille ihan huomaamatta. Siksi tänä aamuna uni maistui.

Heräsimme 11 aikoihin aivan mahdottoman kovaan tuuleen. Nukumme ympäri vuoden makuuhuoneen ikkuna auki ja verhot olivat vaakatasossa, kun voimakas tuuli puhalsi lännestä. Tuuli heitti ison männyn "himmeliä" taloa kohti. Muutaman vuoden kuluttua se osuu varmasti ikkunaan.

Nyt täytyy alkaa valmistella isänpäivälounasta. Appiukko tulee Typyn kanssa syömään. Perunat odottavat kuorijaa, pöytä kattajaa ja pihvit paistajaa, joten hei vähäksi aikaa ja oikein hyvää isänpäivän jatkoa joka tupaan! 
Kommentit