Hulvattoman hauska hohottelureissu!

Ai että tekee hyvää laittaa välillä "hohotteluvaihde" päälle ja heittäytyä samanhenkisessä seurassa totaalisesti vapaalle!

Tämän teki perjantaina 17 naista, kun 3H-ryhmä lähti viettämään jo viidettä yhteistä reissuaan Tallinnaan. Nauru ja laulu raikui, silmät kostuivat koskettavista tarinoista, sattui ja tapahtui. Yhteenkuuluvuus ja naisenergia tuntuvat tässä joukossa vahvasti. "Kaveria ei jätetä ja yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta" - hengessä tehdään yhteistä matkaa. 

Huom 3H-kaulanauhat!

Tämä naisjoukko haluaa (ja osaa) pitää hauskaa, mutta myös oppia ja kokea uusia asioita. Se toteutui tälläkin matkalla. Laivalla nautitun lounaan jälkeen kokoonnuimme kokoustilaan, jossa ryhmäläisemme Tuulikki kertoi meille aiheesta "Miten tarinamme ohjaavat elämäämme", eli kuinka rakennamme merkityksiä ja tarinoita joka päivä ja luomme niiden kautta identiteettiämme.


Huisin mielenkiintoinen aihe, jota täytyy opiskella lisää!

Pikainen chekkaus hotelliin, joka oli ihana Swissotel


Ja sitten Teletorniin

 Lattiassa oli "reikiä"!
 Me melkein lennettiinkin!

Torniin täytyy mennä uudelleen kesällä, kun on valoisaa ja näkee kauas. Hieno paikka!

Hetkisen rentoutumisen ja vaatteiden vaihdon jälkeen oli vuorossa illallinen Le Chateau-ravintolassa. Kiitos kärsivälliselle tarjoilijallemme. Toivottavasti hän ei kärsinyt seuraavana päivänä kovin pahasta tinnituksesta :)


Lauantaina nautittiin pitkään hotellin hyvästä aamiaisesta ja sen jälkeen joku suuntasi shoppailemaan, joku tutustumaan nähtävyyksiin ja joku hoitoihin. Näin tein minäkin. Kävin Sinine Salongissa jalka- ja kasvohoidossa. Nyt kasvot ja käpälät ovat pehmeät ja sileät.

Onneksi paluumme oli eilen eikä tänään! Nyt nimittäin tulee niin lujaa, että laiva keikkuu todennäköisesti aika tavalla. On myös ihana olla tämä päivä kaikessa rauhassa kotona ennen uuden työviikon alkua.

Nyt tuntuu, että muutaman viikon ajan tuntemani väsymys on tipotiessään. Naurusta saa voimaa!

Reipasta viikonalkua!Kommentit

 1. Mikä on tämä 3H-ryhmä? Kuulostaa ja näyttää kivalta......mullekin kävis!
  Täällä meitä on " nordic walking women " ryhmä ; järkätään illallisia ja reissuja ( ja tietysti hirveesti sauvakävelyä ) Toukokuussa mennään Roomaan! Ollaanko jotenkin samanlaisia elämänhaluisia naisia???
  Bisous
  Maija ch

  VastaaPoista
 2. Maija, naisporukat on parhaita! Teidän sauvakävelyryhmä on kuin 3H!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!