8 kuvaa kesään, marraskuu

Gooood morgon!

Marraskuinen päivä taitaa olla valoisimmillaan näin puoli kymmenen aikaan aamupäivällä. Pian alkaa taas hämärtää.. Tämä pimeys tuntuu tulevan joka vuosi yllätyksenä, kuten ensilumi autoilijoille. Pitkän valoisan ajan jälkeen ei pysty muistamaan kuinka pirun pimeää voikaan olla!

No, kuukauden kuluttua päivä alkaa pikkuhiljaa pidentyä ja mennään kohti valoisampaa aikaa, sen ja kynttilöiden voimalla jaksaa.

Sarjassa 10-kuvaa kesään on vuorossa 3. kuva makkarimme ikkunasta. Eipä tuo maisema kauheasti ole kuukaudessa muuttunut. Ehkä se on vähän värittömämpi kuin lokakuuOtin kuvan eilen aamulla vähän ennen puoli yhdeksää. Ja vaikka juuri valitin pimeydestä, en kaipaa lunta tuomaan valoa... laitan mieluummin enemmän lyhtyjä ja pihavaloja kuin kahlaan lumessa :)Kävimme torstaina Alkossa ja sain "kylkiäisenä" tämmöiset!
Eikö ole hienot? Laitan niiden pintaan luultavasti värittömän vahan, niin pysyvät hyvinä. Sen sijaan en vielä tiedä mitä laatikoiden sisälle laitan, mutta eiköhän sekin järjesty.

Nyt ei kerkiä lörpötellä enempää. Säntään kauppaan ja sen jälkeen vähän siivoamista ennen PH-kutsuille lähtöä. Niiden jälkeen haen pikkusiskon meille iltaa viettämään. Ja huomenna tupa täyttyykin jälkikasvulla, eli ihan vauhdikas viikonloppu tulee tästäkin.

Heisuli ja raikkaan reipasta lauantaita kaikille!


Kommentit

 1. Ette tainneet ostaa vain yhtä pulloa, kun saitte nuo upeat laatkot kaupanpäälle! Kade...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, muutama ostettiin. Ja yksi tuosta Masi-laatikosta :)

   Poista
 2. Myös Heikki kävi Systemissä mutta sai vain mukaansa "muovikassin"??? Epistä - mie ja haluan tommoset lådat! Meillä -2 ja kirkas kaunis päivä on tulossa, systeri Riitta on tulossa syömään siskonmakkarasoppaa ja käpykakkua! Hauskaa pyhä päivää ja kaikille lapsille terveiset på svenska! Tarja

  VastaaPoista
 3. huomio! Tuo kelloaika tuon edellisen julkaisun yläreunassa on ihan päin p:ä. Nyt on sunnuntai 24/11 ja kello on ruotsin aikaa 08.18.
  Tarja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Soppapäivä oli sitten molemmissa taloissa eilen ja siskot käymässä. Upea ilma oli täälläkin. Ja ei minullekaan noita laatikoita tarjottu, vaan piti ihan pyytää. Osasin vissiiin pyytää nätisti, kun antoi molemmat :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!