Vauhdikas viikonloppu

Viikonloppu meni vauhdikkaasti. 

Ihan ensimmäiseksi täytyy muistella torstain teatteri-iltaa. Märtan ja Henrikin Vuosisadan rakkaustarina kolahti. Jäin esityksen jälkeen miettimään miten joidenkin ihmisten elämä voikin olla "kuin elokuvista". Niin ehdotonta ja intohimoista...täyttä elämää, jossa tunteet menevät laidasta laitaan eikä mikään ole tavanomaista tai 'harmaata' 

Pääosan esittäjä Cécile Orblin oli kertakaikkiaan hurmaava. Hän oli Märta. Loppuaploideissa hakkasin käteni punaisiksi ja vuodatin kyyneleitä, joista ei meinannut tulla loppua.
Uskon, että Cécilesta tulemme vielä kuulemaan paljon ja minä haluan ehdottomasti seurata hänen uraansa. Ihana nuori näyttelijätär!

Perjantai-ilta alkoi rauhallisesti kotona mumsums-maistuvilla vasikan välikyljyksillä ja fetaviikunasalaatilla. Miksi muuten vasikanliha on niin kallista ja se saatavuus on melkoisen rajoitettua? Se on niin hyvää!12 tunnin unien jälkeen lauantai olikin sitten vauhtipäivä. Päivällä vietettiin ensimmäisen lapsenlapseni, ihanan pojanpojan13-vuotissynttäreitä. Ja voi mitkä tarjoilut miniä apujoukkoineen oli taas meille loihitinut. Katsokaa ja kuolatkaa :)Rullaustalkoot olivat todella onnistuneet!

Jälkiruokana oli itsetehdyt (tietenkin) Dajm-jäätelökakku ja Baileys-juustokakku... ooooh!


Pikkulikkakin oli ihan täynnä! :)

Näiden ihanien juhlien jälkeen lähdin vielä viihtymään miehen bändin uuden levyn julkkareihin ravintola Mestaritalliin. Samassa tilaisuudessa vietettiin bändin johtohahmon pyöreitä, joten juhlapäivä oli täydellinen.

Tänään oltiin vaan kotona ja laitettiin pihaa... siitä kohta oma postaus... :)Kommentit

  1. Onneksi tulin juuri lounaalta...........mahtavat tarjoilut :)

    VastaaPoista
  2. Tuo viikonloppu oli jälleen yksi sellainen, että sen jälkeen piti aloittaa dieetti :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!