Utö on my mind


Alamme pikkuhiljaa olla syyslomatunnelmissa ja muistelin paria aikaisempaa syyslomaamme, jotka vietimme Utössä. Näitä kuvia katsellessa rupesin taas kovasti kaipaamaan sinne.

Saari on karun kaunis ja rentouttava lomanviettopaikka, koska siellä voi tehdä mitään. Ei mitään muuta kuin katsella merelle ja kävellä kivikoissa.  Ja nauttia hiljaisuudesta ja siitä kun tuulee niin kovaa vasten kasvoja, ettei henki meinaa kulkea. Illalla voi kuunnella radiota ja lukea ja mennä ulos katsomaan tähtitaivasta. Pilvettömällä säällä siellä nimittäin näkyvät tähdet! Tuntuu, että ne osuvat päähän ja niitä on paljon!

Minulla on jossain hyvin tallennettuna vaikka kuinka paljon ihania Utön kuvia, mutta en nyt löydä niitä mistään.  Tässä kuitenkin muutamia näyteittä sen karusta kauneudesta.
Hiljainen kyläraitti


Täältä saa kaiken tarvitsemansa (viini tuodaan tilauksesta mantereelta:)

Tämä taisi olla joskus majakanvartijan talo
Utössä luonto tulee aina ensin!
Utön lomalta palattua Helsinki tuntuu kamalan isolta ja meluisalta. Menee tovi ennenkuin kiireeseen, hälinään ja touhuun taas tottuu. Uskon vahvasti, että tuollainen hiljentyminen ja rauhoittuminen tekee ihmisen sielulle välillä oikein hyvää.

Täytyykin yrittää ottaa Hattulassa "Utö-tunnelma" ja kuljeskella hiljaisilla kyläteillä ja metsässä ja kiertää taajamien ihmismassat kaukaa. 

Ja kyllä me Utöseenkin vielä palaamme - aivan varmasti! 

Kommentit

 1. Tonne minäkin lähtisin lomille + iso kasa kirjoja ja maaliputkilot mukana!
  Bisous
  Maija ch

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi muuten ihan oikea paikka sinulle Maija! Ehkä jonain päivänä mennään sinne yhdessä! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!