Typyn tempaukset


Olin suunnitellut tekeväni vaikka mitä tänä iltana kun olen yksin kotona. Piti siivoilla ja kirjoittaa vähän pitempi tarina tänne blogiin. Suunnitelmat menivät kuitenkin uusiksi. Se oli osittain pikku Typyn  ja osittain Kehäykkösen syytä.

Typy oli sekin ollut tänään hetken 'home alone' ja sillä aikaa toteuttanut itseään. Se oli appiukon sanoin "tuhonnut parranajokoneen atomeiksi". Siinä sivussa meni myös kolikkokukkaro ja puhelin. Siis melko uusi kännykkä. 

Joku saattaa ihmetellä miksi kukkaro, kännykkä ja parranajokone ovat kaikki koiran ulottuvilla, olohuoneen pöydällä... No, en takertunut tähän, vaan lupasin käydä hakemassa uuden samanlaisen puhelimen vielä tänä iltana.

Heitettyäni miehen Hyvinkäälle keikkamatkaa varten, lähdin ajamaan vauhdikkaasti kohti Helsinkiä. Kaikki meni hyvin Kehäykkösen ja Tuusulantien risteykseen asti. Siellä matka tyssähti, pysähtyi kokonaan. Kilometrin ja reilun puolen tunnin matelun jälkeen syyksi paljastui kolari -  turhanpäiväinen peräänajo.
Sitten hain Einolta vanhan puhelimen, rapsuttelin ja höpsöttelin Typyn kanssa, kävin ostamassa uuden puhelimen, vein sen Einolle, rapsuttelin ja höpsöttelin Typyn kanssa ja tulin kotiin. Silloin kello oli ehtinytkin jo lähemmäs kahdeksaa... Töistä olin tänään lähtenyt ajoissa, noin klo 15 :)

Jätin siis siivoamisen tältä päivältä väliin, kuten myös pitemmät blogisepustukset. Nautin sen sijaan lasin roseta, sytytin muutaman kynttilän ja heittäydyin sohvalle kuuntelemaan sävelradion viimeisen tunnin jutut.


Olen valitellut asuntomme pientä eteistä ja keittiötä, mutta kylpyhuone se vasta pieni onkin ja kaiken
lisäksi ikävä!  Siksi en halua siitä kauheasti kuvia esitelläkään. Tässä kuitenkin muutama hyvin rajattu otos  :D

Kaakelit on muuten maalattu. Ne olivat harmaat ja osittain kohokuvioidut, kun muutimme asuntoon. Koska tiesimme putkiremontin olevan jossain vaiheessa tulossa, emme satsanneet kylppärin remonttiin juuri mitään. Maalasin harmaat kaakelit valkoisiksi. Maali on pysynyt hyvin jopa suihkukaapissa. Suosittelen siis ehdottomasti maalausta kaakeleiden vaihdon sijaan jos isompi remontti on tiedossa muutaman vuoden kuluttua.

Huomenna kokoontuvat jälleen 'Strömsin tytöt'... ja poskilihakset tulevat olemaan kovilla. Mutta eikö sitä sanota, että nauru pidentää ikää ja hymy on paras kasvojenkohotus, joten hyvää tekevä ilta on tiedossa! :)

Ihanaa perjantai-iltaa!!


Kommentit

  1. Huomenta punahilkka, ihania nuo typykät :)) meillä meidän typykkä touhus tuolla verannalla ja kuinkas ollakkaan semmonen ruskea kakkara oli "vahingossa pudonnut" (heikin mukaan) lattialle, tuosta huolimatta on sirppis ihan kiva likka. Toivottavasti teille tulee hauska ilta. Terveiset Einolle ja tietysti J-P:lle. Tarja

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!