Syyskukkia

Tänään on ollut niin kaunis ja lämmin ilma, että pihalla häärätessä tuli vähissäkin vaatteissa hiki. Vietiin osa pihakalusteista talvisäilöön ja siivoiltiin muutenkin paikkoja pitkästä aikaa. Jotkut ruukuissa olevista kesäkukista olivat pakkasöiden myötä paleltuneet.  Siksi käytiin Plantagenissa hakemassa vähän paremmin viileitä ilmoja kestäviä kasveja. Etupihan sain valmiiksi, mutta takapihalle pitää hakea vielä muutama kasvi.

Tässä etupihan istutuksia


Kun jaksetaan pakertaa alkava viikko töissä,  voidaan nauttia syyslomasta Hattulan maisemissa. Tuleva viikko on molemmille kiireinen ja täynnä pitkiä päiviä, joten loma tulee todella tarpeeseen. Täytyy toivoa, että nämä ihanat syyssäät jatkuvat vielä vähän aikaa.

Ja tänään pitäisi vielä jaksaa katsoa Silta... saa nähdä kuinka meidän käy. :)

Ihanaa lokakuun alkua!Kommentit

 1. Ihanan syksyistä !!!!!
  Bisous
  Maija ch

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näkisit millainen ruska täällä on tänä vuonna; aivan uskomattoman kaunista! Yritän ehtiä ottamaan kuvia ennenkuin väriloisto häviää.

   Poista
 2. Kaunista, hyvin kaunista:)) mie kävin ent työkaverin kanssa tänään Tukholmassa Hötorilla ostamassa muutaman kukan ja tietysti Åhlensilla ostamassa servettejä ja kynttilöitä. Ihmisiä oli kun puhelinluettelossa - eiks kukaan tee töitä? Istuttiin ulkokahvilassa ja juotiin teetä ja kateltiin ihmisiä....lämmintä oli +17. Aurinkoista ja lämmintä lokakuuta!
  Tarja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on ollut ihan mahdottoman kaunis syksy. Toivon, ettei se lopu koskaan.. tai siis voi loppua ensi keväänä :) Kiva, että sinäkin olet lähtenyt ihmettelemään ihmispaljoutta. Terkkusii!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!