Kollaasien teon vaikeus...


Testailin taas aikani kuluksi hieman kuvakollaasin tekoa collageProlla. Yllä  muutaman viiikon takaisen iltakävelyn otoksista Herttoniemen kartanon maisemista ja Degerön kanavalta.

Alle kokosin kuvia viime lauantaiselta Tallinnan reissulta tuoduista kukista. Kukkatorilta täytyy aina tuoda kimppu tuliaisiksi.


Mutta ei tuo kollaasien teko oikein vielä luonnistu. Täytyy joko harjoitella, hankkia joku toinen ohjelma tai jättää kollaasit sikseen ja laittaa kuvat kuvina eikä ruveta niiden kanssa turhaan veivaamaan. Voisi olla paras vaihtoehto.

Olin tänään hieman flunssaisena kotona, mutta huomenna täytyy yrittää taas työmaalle. Jospa nauttisin vielä yhden kupposen kuumaa teetä ennen nukkumaan menoa...  

Kauniita unikuvia!


Kommentit

  1. voi voi flunssa nenää...........toivottavasti olet jalkeilla ja työmaalla? Koskien kuvia niin niihin kuin moneen muuhunkin asiaan koskee lause: ennen oli kaikki paremmin eli vanhassa vara parempi, mutta tottakai täytyy mennä kehityksen perässä/mukana. Minä lähdössä uuden pomon synttäreille eli työura matkatoimistossa alkaa käpykakkua syöden - namn!
    Meillä pakkasta aamulla -3.3 eli niin se on talvi täällä ennen kuin aavistammekaan. Hauskaa ja terveempää päivää kuin eilen! Tarja

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!