Ja loma jatkuu


Leppoisia lomamme Björkkiksessä jatkuu. 

Nyt on luultavasti nukuttu varastoon loppuvuoden univajeet. Kellon ympäri on nimittäin vedetty hirsiä lähes joka yö. Eilen tosin jouduttiin laittamaan herätyskello soimaan aamuvarhaista (kello 10) kampaajalla käyntiä varten. Olin varannut ajan Hämeenlinnan keskustassa olevasta Muotokampaamosta. Ajatukseni oli vähän helpottaa jatkuvaa tumman juurikasvun piilottamista ja antaa hiuksille hieman omaa väriä lähempänä oleva sävy. Se onnistuikin hyvin.

Muutaman vuoden kampaajan töitä tehnyt nuori Sanni ymmärsi hyvin toiveeni ja ajatukseni ja lopputulos on hyvä. Nyt hiuksissa on lämmin vaaleabeige sävy, jossa on vaaleita raitoja. Saatan joutua jatkossa käymään Hämeenlinnassa asti "parturissa".

Hiushuollon jälkeen piipahdettiin Vanajanlinnan puistossa. Ja voi, kuin kaunista siellä olikaan! 
Mitä kaikkea nämä puistokujat ovat nähneet ja kuulleetkaan! Rosenlewin ajan hienostorouvien silkkikenkien hiljaisen rapinan ja Sirola-opiston opiskelijoiden kiivaat ja vallankumoukselliset keskustelut. Nyt siellä voi törmätä Kimiin, Hjallikseen tai Teemuun, jotka ystävineen tulevat viettämään häitään tai muita suuria juhliaan.

Voi kun seinät osaisivat puhua! :)

Iltapäivän liikuntaosuus hoitui haravoimalla pihaa. Lehdettömäksi sitä ei  yksi nainen saa, mutta sainpahan raitista ilmaa ja liikuntaa... Sen jälkeen sauna, ruoka ja HHU ja  jälleen12 tuntia unta!

Näistä on tämä loma tehty! 

Kommentit

  1. Mie oon kade :(( ensinnäkin tuo ihana ilma ja syksyn värit - meillä vaan sataa tihuttaa ja on inhottavan harmaata, heräsin 05.18 ja lunta oli hieman autojen päällä ja siitäkin oon kade kun pystyt nukkumaan noin kauan - mie jos nukun yli kello 6 niin on ihmeitten ihme tapahtunut.
    Toivottavasti teillä loppuloma jatkuu yhtä ihanissa merkeissä! Tarja

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!