Viikonloppu 13.-15. päivä syyskuuta

Toisteluksihan tämä menee, mutta "viikonloppu meni vauhdikkaasti ohi ja huomenna koittaa taas arkinen maanantai"... 

Onpa ollut ihana viikonloppu! On saatu nauttia vapaan lisäksi myös auringosta ja lämmöstä. Vietimme suurimman osan valveilla olo ajasta pihalla. Tosin untakin riitti kiitettävästi;  pe-la yönä nukuttiin yli 12 tuntia yhteenputkeen! Kertonee jonkin sorttisesta väsymyksestä...

Ennen perjantain "totaalista simahtamista" nautimme pitkästä aikaa simpukoita. Kuten kaikki tietysti tietävät, niitä syödään turvallisesti vain kuukausina, joiden ranskankielisessä nimessä on kirjain 'R'.  Eli ei toukokuun ja elokuun  välisenä aikana. Yleensä olemme laittaneet simpukat perinteisesti merimiehen vaimon tapaan valkoviiniin, mutta nyt kokeiltiin kookosmaitoa ja se oli oikein hyvä vaihtoehto. Tehdään toistekin! Lauantaina (siis reilun 12 tunnin unien jälkeen) nautittiin ensin myöhäinen ja rauhallinen aamiainen terassilla ja piipahdettiin sen jälkeen Kaapelitehtaalla Design Marketia ihmettelemässä. En tarkoituksella ottanut kameraa mukaan ja se oli ihan hyvä päätös. Hirveesti ihmisiä ja yhtä hirveesti kameroita. Eli kuvia sieltä varmasti näkee "tsiljoonissa" blogeissa. Heti tilaan sisään päästyämme ihmettelimme eniten aivan mahdottoman kovalla pauhaavaa house-musiikkia... miksi!?
Olihan siellä toki tuotteitakin; oli Iittala ja Skanno jne ja paljon paljon pieniä uusia nuoria suunnittelijoita tuotteineen. Mutta olen (edelleen) huono keskittymään massatapahtumissa mihinkään, näin ollen minulle jäi aika huono kokonaiskuva marketista. 

Jotain lähti mukaankin. Kukkakauppa Inbloomista löytyi kaunis valkoinen syklaami ja hauskat pestävät ja kestävät paperipussit monelaiseen käyttöön. Olkoot nyt ensin kukkapurkkeina.


Tänään ei juuri mitään ihmeitä olla saatukaan aikaiseksi...putkiremonttia ja sen tuomia muutoksia ollaan mietitty ja niistä taidan laittaa joku päivä vähän ajatuksia tännekin. 
Teimme viimeisistä saamistamme kuivatuista suppiksista ihanan keiton, johon tällä kertaa laitettiin sienien, sipulin ja valkosipulin lisäksi ruokakermaa, Olympiajuustoa, valkoviinietikkaa, hieman chiliä, mustapippuria ja suolaa ja koristeeksi muutamia sieniä sekä lehtipersiljaa... mmmmm.. se on niiiin hyvää!!


Täydellä vatsalla ja hyvin nukutuilla öillä on hyvä lähteä huomenna taas uuteen viikkoon. 
Reipasta syysviikkoa kaikille! 

Kommentit

 1. Jänskiä paperipusseja....
  Meillä on ja syöty, juotu ja mässäilty viisi päivää.
  Nyt broidit istuu lentsikassa mahat pystyssä onnellisena Hesaa kohti!
  Meikäläinen vähentää syömistä pikkuhiljaa ens viikon ajan.
  Sunnuntaina lähtö viikoksi Nizzaan; menu=vesi +vesi +vesi!!!!
  Kuullostaako järkyttävältä???
  Bisous
  Maija ch

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, voisin jopa kuvitella eläväni vaikka vedellä, jos pääsisin hyvässä seurassa Nizzaan. Se on niin upea paikka! Ihana puhdistautumisviikko sulla edessä.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!